Τζώνη Καλημέρης: «Κλείσαμε έναν κύκλο με την Χριστίνα Κοντοβά»

Τζώνη Καλημέρης

"Την Αϊντα, την βλέπω πάρα πολύ συχνά και χθες ήμουν από εκεί" ομολόγησε ο Τζώνη Καλημέρης.

Ο Τζώνη Καλημέρης βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο έμπειρος άνθρωπος της τηλεόρασης αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά την οποία στήριξε με τρυφερότητα στην προσπάθεια υιοθεσίας της μικρής Αϊντας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζώνη Καλημέρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ καλές σήμερα οι σχέσεις μας. Κλείσαμε έναν κύκλο για να χρησιμοποιήσω και γω αυτά τα κλισέ που χρησιμοποιούνται κατά κόρον όταν συζητιούνται τέτοιες περιπτώσεις. Ξέρεις, δεν μου αρέσει πολύ να συζητάω για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με την Χριστίνα και είμαι μια χαρά και με την Αϊντα, την βλέπω πάρα πολύ συχνά και χθες ήμουν από εκεί. Σε επίπεδο μπαμπάς – κόρη δεν έχει αλλάξει κάτι».

«Είναι τεράστια η δύναμη της Χριστίνας, έκανε τρομερές θυσίες για την Αϊντα, έμεινε πάρα πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό το οποίο ήθελε. Τα κατάφερε. Είναι μια γυναίκα η οποία έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή μόνη της, χωρίς να έχει μπάρμπα στην Κορώνη, χωρίς να υπάρχει κάποιος χρηματοδότης. Τα έκανε όλα μόνη της και έτσι μόνη, με όση βοήθεια κυρίως ηθική να της προσφέρω, έκανε και με την Αϊντα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Τζώνη Καλημέρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.