Τζένη Θεωνά: «Επειδή είμαστε στο χώρο, θεωρούν υποχρέωση να απαντάμε σε όλα»

Τζένη Θεωνά

«Τα θέματα σχέσεων και εγκυμοσύνης είναι αυτά που μπορούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης», λέει η Τζένη Θεωνά.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός μίλησε για τον 3,5 ετών γιο της Αρίωνα, τις αλλαγές που έφερε στη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον τρόπο με τον οποίο ερωτεύεται από την αρχή τον σύντροφο της.

Η Τζένη Θεωνά αναφέρθηκε, επίσης, στην εκπομπή «Μαμά-δες» που παρουσιάζει την στην ΕΡΤ: «Έχω περισσότερο άγχος να θέτω ερωτήσεις στην εκπομπή πάρα να τις δέχομαι στις συνεντεύξεις μου. Πάντα λέω στους συνεντευξιαζόμενους πως ό,τι δεν θέλουν να ακουστεί θα κοπεί στο μοντάζ. Τα θέματα σχέσεων και εγκυμοσύνης είναι αυτά που μπορούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης».

Η Τζένη Θεωνά είπε στη συνέχεια: «Επειδή είμαστε στον χώρο, θεωρούν υποχρέωση να απαντάμε σε όλα. Στο παρασκήνιο της δουλείας όμως είσαι άνθρωπος. Από τη μία λες “τι έχω κάνει στη ζωή και μου αναλογεί αυτή η αγάπη” που σου δίνει το παιδί σου και από την άλλη νιώθεις ενοχές για τα αυτονόητα. Οι μπαμπάδες έχουν έναν καταπιεστικό ρόλο, του δυνατού. Το συναίσθημα τους επετράπη τα τελευταία χρόνια».

Η Τζένη Θεωνά είπε πως την ρωτάνε πως νιώθει που λείπει πολύ ο Δήμος και όπως λέει δεν το καταλαβαίνει πια: «Δεν το περίμενα, πίστευα ότι θα ήθελα έναν άντρα αυτοκόλλητο. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω ότι ο σύντροφος μου κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ο Δήμος έχει άγχος με το παιδί. Τον άκουγα μια μέρα να του λέει να περιμένει να πάω εγώ για να φάει ένα αμύγδαλο».

Κλείνοντας, η Τζένη Θεωνά είπε: «Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι. Θέλει δουλίτσα. Όταν ο Δήμος μου λέει “είσαι πολύ καλή μητέρα” ή “θα ήθελα να έχω μια μαμά σαν εσένα” είναι πολύ μεγάλο κομπλιμέντο».