Τζένη Μπότση: Ποιο ήταν το πιο σοκαριστικό πράγμα που έχει γραφτεί ποτέ για εκείνη;

«Φρίκαρα τόσο πολύ που δεν είχα τη δύναμη και το κουράγιο καν να αντιδράσω»

Η ηθοποιός Τζένη Μπότση μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και την Μαρία Λεμονιά με αφορμή την παράσταση «Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη» στην οποία πρωταγωνιστεί, για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της, αλλά και το πιο σοκαριστική πράγμα που γράφτηκε ποτέ για εκείνη…

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής ή της καριέρας σου;

Τα πρώτα χρόνια ταλαιπωρήθηκα πολύ για να βρω μια δουλειά και να μπω στο επάγγελμα. Πήγαινα σε οντισιόν και δε με έπαιρναν. Η απόρριψη κράτησε αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να με επηρεάσει τόσο πολύ ώστε να προβληματιστώ για το αν έπρεπε να μείνω σ'αυτόν τον χώρο ή ν' αλλάξω επάγγελμα. Όμως εν τέλει ήμουν τυχερή γιατί ως δια μαγείας βρέθηκλα τελικά με πρόταση και ρόλο.

Ποιο είναι το πιο σοκαριστικό πράγμα που έχει γραφτεί ποτέ για σένα στον Τύπο;

Κάποτε προσπάθησαν να εμπλέξουν το όνομά μου σε ροζ ιστορία. Το θέμα αναφερόταν σε μια πόρνη, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα, χρησιμοποιούσε στον επαγγελματικό της χώρο το όνομά μου. Ο τίτλος ήταν σοκαριστικός: «Έμπλεξαν την τζένη Μπότση σε κύκλωμα ροζ σκανδάλου»

Πως βίωσες κάτι τόσο ανήθικο;

Φρίκαρα τόσο πολύ που δεν είχα τη δύναμη και το κουράγιο καν να αντιδράσω. Επομένως σιώπησα, δεν το συζήτησα από το σοκ μου με κανέναν και περίμενα να περάσει η μπόρα. ξεπέρασα όλο αυτό που μου συνέβη μετά από πολύ καιρό.

Διαβάστε ακόμα:

Eλληνίδα ηθοποιός: «Έχω κάνει botox και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο»
Τι ζήτησε η …Ουκρανή Τζένη Μπότση από τον Μπάμπη Στόκα;