Τζένη Μπαλατσινού: «Θαυμάζω πολύ τον Βασίλη»

Τζένη Μπαλατσινού

"Δεν έχω εμπλακεί σε κανένα ατύχημα, δεν έχω τρακάρει, δεν έχω χτυπήσει, είμαι υγιής".

«Δεν θα με δείτε τηλεοπτικά, είναι προσωπική μου απόφαση. Δεν θα συνεχίσω στην τηλεόραση. Αν θα κάνω τηλεόραση, θα κάνω κάτι πολύ δημιουργικό και ωραίο στο οποίο δεν θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο, μπορεί να είμαι σε έναν άλλο ρόλο», είπε η Τζένη Μπαλατσινού στους δημοσιογράφους. Για το ταξίδι του μέλιτος που δεν πρόλαβαν να πάμε με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε κάποια χρόνια, πρώτα ο Θεός, θα καταφέρουμε να πάμε ταξίδι του μέλιτος».

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα της Τζένης Μπαλατσινού ως σύζυγος του Βασίλη Κικίλια; «Δεν έχει αλλάξει, είχα πάντα μια έντονη καθημερινότητα, συνεχίζω να έχω. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον ο τομέας που ασχολείται ο Βασίλης, έχει να κάνει με τον ανθρώπινο παράγοντα, είναι πάρα πολύ όμορφο και πολύ δύσκολο. Τον θαυμάζω πολύ».

Για τα κατά καιρούς ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνη, η Τζένη ξεκαθαρίζει: «Πιστεύω στην ελευθερία του Τύπου και του λόγου, αυτό το οποίο αρνούμαι είναι η ελευθεριώτητα των ηθών και τον τρόπο που μπορεί να γράφεται ένα κείμενο κάποιες φορές». Όσο για τις φήμες που μιλούσαν για εμπλοκή της σε ατύχημα, η ίδια είναι κατηγορηματική: «Δεν έχω εμπλακεί σε κανένα ατύχημα, δεν έχω τρακάρει, δεν έχω χτυπήσει, είμαι υγιής».