Τζένη Μπαλατσινού: Έτσι έκανε πρεμιέρα απέναντι από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Τζένη Μπαλατσινού

"Μου αρέσει το σπίτι μου, είναι φωτεινό, είναι ευάερο και ευήλιο που λένε..."

Μετά από μία εβδομάδα που το όνομά της έπαιξε παντού λόγω του επερχόμενου γάμου της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το απόγευμα του Σαββάτου, απέναντι από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Εκπαιδεύοντας τη Τζένη, είναι ο τίτλος της εκπομπής και όπως γράφει το δελτίο τύπου του καναλιού, πρόκειται για ένα one woman show για τις wonder women του σήμερα.

Η Τζένη Μπαλατσινού θα μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό δέκα ημέρες από τη δική της καθημερινότητα την οποία αλλάζει δραστικά για να μπορέσει να τη βελτιώνει συνεχώς μαθαίνοντας όσα περισσότερα μπορεί. Στο πρώτο επεισόδιο την είδαμε να κάνει μεταξύ άλλων και μαθήματα φωνητικής με τον Ίαν Στρατή. Στην έναρξη της εκπομπής, λοιπόν, ανέφερε τα εξής:

«Μου αρέσει το σπίτι μου, είναι φωτεινό, είναι ευάερο και ευήλιο που λένε. Μου αρέσει επίσης όταν κάνω δουλειές στο σπίτι να βάζω μουσική και να τραγουδάω. Γεννήθηκα παράτονη, άφωνη μάλλον θα έλεγα. Εύχομαι να υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί έξω, ο οποίος μπορεί να με μάθει να… πατάω τις νότες».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τοποθετήθηκε δημόσια για τον γάμο Κικίλια – Μπαλατσινού