Τζένη Μπαλατσινού: Η αλήθεια για τη ζωή της σήμερα…

Τζένη Μπαλατσινού

Είναι έγκυος; Ετοιμάζεται να παντρευτεί; Πώς νιώθει για το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή;

Βρέθηκε στο επίκεντρο φημών που την θέλουν να είναι έγκυος. Η Τζένη Μπαλατσινού διαψεύδει τα περί εγκυμοσύνης και μιλάει για τα νέα δεδομένα στη ζωή της από τη στιγμή που γνωρίστηκε με τον Βασίλη Κικίλια.

[dfp_ads id=236982]

Έχει νιώσει να την «χτυπούν» ως σύντροφο πολιτικού; Σκοπεύει να μπει σε καλούπια; Η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε στα Αποκαλυπτικά και τον Γιώργο Μπέζα:

«Δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω νιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι έχω αντιμετωπιστεί πάρα πολύ καλά στη δουλειά μου και από τους άντρες και από τις γυναίκες. Όταν μπαίνω σε ένα ραντεβού έχω αντρικό μυαλό και όταν έχω δυσκολίες χρησιμοποιώ το γυναικείο. Δεν με φοβίζουν οι προκλήσεις, δεν έχω νιώσει ποτέ ρατσισμό.

Δεν υπάρχουν χρυσά κλουβιά.

Δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη που έχω καλή σχέση με τον Πέτρο, έτσι θα έπρεπε να είναι όλα τα ζευγάρια που χωρίζουν».

«Ούτε καν. Ίσως δεν υπάρχουν ειδήσεις», απαντάει η Τζένη Μπαλατσινού για τα περί εγκυμοσύνης. Για τη ζωή της σήμερα, εξομολογείται στο Ooh la la! και τον Παναγιώτη Τάτση:

«Ακόμα είμαστε στη διαδικασία της μετακόμισης. Ήταν όνειρο ζωής να μείνω στο κέντρο. Είμαι χαρούμενη που ήρθε νωρίτερα από ότι περίμενα. Τα παιδιά μου είναι χαρούμενα γι’ αυτή την αλλαγή.

Αυτή η αλλαγή μου έδωσε την ευκαιρία να αναμετρηθώ ξανά με τον εαυτό μου, να κάνω επανεκκίνηση.

Αν η ζωή μου ήταν ταινία, αυτή την εποχή θα ήταν το Moulin Rouge».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…