Τζένη Μελιτά: «Οι γονείς μου με είχαν ντύσει γνωστή μάρκα ουίσκι και με έστειλαν στο νηπιαγωγείο»

Τζένη Μελιτά

"Εμένα με έντυνε η μάνα μου Απάχη των Αθηνών και μου κολλούσε ένα τσιγάρο στο αυτί με κόλλα".

Τις παιδικές της αναμνήσεις από τις Απόκριες μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της ΕΡΤ η Τζένη Μελιτά. Η παρουσιάστρια του «Πρωίαν σε είδον», σε σχετική συζήτηση που είχε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αποκάλυψε τις στολές με τις οποίες την είχαν ντύσει οι γονείς της και τη μία… ιδιαίτερη επιλογή που θυμάται από το νηπιαγωγείο.

«Αυτό που περιμένω κάθε χρόνο είναι πότε θα έρθει το καρναβάλι. Δεν ντύνομαι, έχω ένα θέμα με τις ποιότητες των ρούχων. Παλιά μου έφτιαχνε η μάνα μου πολύ ωραίες στολές. Ντυνόμουν Σπανιόλα και Βασίλισσα της Φωτιάς – ήταν μία κόκκινη στολή – και Χαβανέζα. Αυτές τις στολές είχαμε τότε», ανέφερε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

«Θα σου πω μια ιστορία. Με είχαν ντύσει οι γονείς μου και με είχαν στείλει στο νηπιαγωγείο γνωστή μάρκα ουίσκι, τον Γιάννη τον Περιπατητή. Πού πήγαινα; Τι να πω στα παιδιά ότι έχω ντυθεί; Γιάννης ο Περιπατητής;», περιγράφει αμέσως μετά με χιούμορ η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

«Εμένα με έντυνε η μάνα μου Απάχη των Αθηνών και μου κολλούσε ένα τσιγάρο στο αυτί με κόλλα», αποκάλυψε από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη Τζένη Μελιτά.

«Μιλάμε πολύ κουλό… πού να δεις πώς γελούσαν οι άλλοι μαζί μου στο σχολείο! Έχω τραύματα! Με έστελναν ντυμένη νήπιο ουίσκι», κατέληξε χαριτολογώντας στην ιστορία της η Τζένη Μελιτά.