Τζένη Μελιτά: «Ήμουν σε εξαθλιωμένη κατάσταση, μου μίλησαν με χυδαίο τρόπο και αντέδρασα»

Τζένη Μελιτά

"Αυτό νομίζω πως πρέπει να σταματήσει στο δρόμο" εξομολογήθηκε η Τζένη Μελιτά.

Σε ένα πρόσφατο περιστατικό που βίωσε κοντά στο σπίτι της αναφέρθηκε η Τζένη Μελιτά, το μεσημέρι της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Η νεαρή παρουσιάστρια και συνεργάτιδα του Φώτη Σεργουλόπουλου αποκάλυψε πως δέχθηκε χυδαίο σχόλιο στο δρόμο από παρέα νεαρών αγοριών.

Ειδικότερα, η Τζένη Μελιτά εξομολογήθηκε πως «θέλω να πω ένα περιστατικό που μου συνέβη προχθές. Γυρίζω στο σπίτι μου, όπου κάνουν κάποια έργα στην περιοχή μου, πολύ κουρασμένη, κράταγα το σκυλί, κράταγα έναν σκασμό πράγματα και είμαι εξουθενωμένη. Περπατώντας, τέλοσπαντων, ήταν μια παρέα αγοριών οι οποίοι θεώρησαν ότι εγώ, σε αυτή την κατάσταση, οφείλω και πρέπει να δεχθώ κάποιο σχόλιο ενδιαφέροντος με σφυρίγματα. Ήμουν σε εξαθλιωμένη κατάσταση αλλά με είδαν ωραία. Λοιπόν, εγώ εκείνη την ώρα αντέδρασα λέγοντας έλεος».

«Το εννοούσα τόσο πολύ γιατί ήμουν σε τόσο κακή κατάσταση, που μια παρέα παιδιών θα μου απευθύνει τον λόγο με αυτόν τον χυδαίο τρόπο για να μου μιλήσει στον δρόμο. Μετά όμως το σκεφτόμουν και φοβήθηκα γιατί λέω, «μήπως τώρα που το είπα και είμαι κοντά στο σπίτι μου». Δηλαδή και φοβήθηκα και δεν μπορούσα να απαντήσω και πρέπει να τα δεχόμαστε. Όχι, δεν πρέπει να τα δεχόμαστε και αυτό είναι το πιο απλό παράδειγμα».

«Οι άνδρες δεν έχουν νιώσει ποτέ τον φόβο να περάσουν από ένα στενό. Αυτό το πράγμα δεν το έχει νιώσει κανένας άνδρας, τον φόβο του να μην πάω από εκεί γιατί δεν θα αισθανθώ άνετα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να τονίσει η Τζένη Μελιτά πως «είσαι μέσα στο κεφάλι μου γιατί πραγματικά εκείνη την ώρα αισθάνθηκα εξουθενωμένη και δεν ήθελα να ακούσω αυτό το σχόλιο, δεν έχω και κανένα λόγο να ακούσω κανένα σχόλιο στον δρόμο που περπατάω και φόβο επειδή του την είπα. Αυτό νομίζω πως πρέπει να σταματήσει στο δρόμο».