Τζένη Μελιτά: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά από αρκετές ημέρες – «Πέρασα πιο άσχημα από τον Covid»

Τζένη Μελιτά

Όσα ανέφερε η παρουσιάστρια για το πρόβλημα υγείας που την κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» επέστρεψε το πρωινό της Παρασκευής (1/3) η Τζένη Μελιτά, μετά την ολιγοήμερη απουσία της λόγω θεμάτων υγείας. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, όπως έκανε γνωστό ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα στην εβδομάδα, νόσησε από τη Γρίπη Α, η οποία την κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Ευχαριστώ πολύ για το χειροκρότημα! Η αλήθεια είναι ότι κουβάλησες τον σταυρό σου, Φώτη μου! Μου έλειψες πάρα πολύ!», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά και συμπλήρωσε: «Τι ήταν αυτό το πράγμα; Νιώθω ότι έλειπα δύο μήνες αλλά με εξόντωσε αυτή η Γρίπη Α! Πιο άσχημα πέρασα από τον Covid».

«Σας έβλεπα και μου έστελνε μηνύματα ο κόσμος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σου έχω γράψει και ένα ποίημα, το σκεφτόμουν εκεί που σε έβλεπα στην τηλεόρασή μου και… έκλαιγα με μαύρο δάκρυ», αποκάλυψε με χιούμορ η παρουσιάστρια της Δημόσιας Τηλεόρασης και δεν δίστασε να το διαβάσει στον αέρα.

«Φώτη μου, σε πεθύμησα, χωρίς εσένα πλήξη. Επέστρεψα τώρα για τα καλά, πολύ μου είχες λείψει», απήγγειλε η Τζένη Μελιτά προς τον συνεργάτη της και μαζί μπήκαν στη θεματολογία της εκπομπής.