Τζένη Καζάκου: «Φοβήθηκα την σύγκριση με την γιαγιά μου, αυτό βίωνε και ο μπαμπάς μου»

Τζένη Καζάκου

Όσα εξομολογήθηκε η Τζένη Καζάκου στο MEGA Καλημέρα.

Η Τζένη Καζάκου φιλοξενήθηκε την Παρασκευή στο πλατό της εκπομπής MEGA Καλημέρα με αφορμή την επιτυχημένη σειρά, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Μέσα σε όλα, η εγγονή της αείμνηστης ηθοποιού Τζένης Καρέζη αναφέρθηκε στην γιαγιά της και σε όσους επιλέγουν ακόμα να την συγκρίνουν με εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Καζάκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την φοβήθηκα λίγο την σύγκριση με την γιαγιά μου γιατί αυτό το βίωνε και ο μπαμπάς μου. Ακόμη δηλαδή το βιώνει και τον ρωτάνε πως αισθάνεται για αυτό. Από κει και πέρα όμως το τι θα κάνω εγώ είναι δικιά μου ευθύνη».

«Ναι μεν μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ελαφρυντικά λόγω ονόματος, αλλά μία, δύο, τρεις… Μετά, αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στο επάγγελμα, θα με διώξει το επάγγελμα από μόνο του διότι δεν θα συμφέρω. Ούτε σε παραγωγό ούτε σε σκηνοθέτη γιατί το επίπεδο της δουλειάς θα πέσει και δεν συμφέρει κανέναν αυτό».

«Αν και δεν την έχω δοκιμάσει για να πω με σιγουριά, φαντάζομαι πως θα είναι πάρα πολύ ωραία να βρεθούμε θεατρικά με την μητέρα και τον πατέρα μου» συμπλήρωσε η Τζένη Καζάκου.