Τζένη Διαγούπη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν μας έδειξε στα γυρίσματα ότι είναι αγχωμένος με όλο αυτό»

Τζένη Διαγούπη

«Γνωρίζω ότι κάποια χρήματα χάνονται από τις επαναλήψεις, αλλά νομίζω ότι κοινωνικά δεν θα ήταν σωστό να προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι», πρόσθεσε επίσης η Τζένη Διαγούπη.

Στην εκπομπή “Love it” και τη Σίσσυ Καλλίνη έδωσε συνέντευξη η Τζένη Διαγούπη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο συνεργάστηκε φέτος στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

«Έχω δουλέψει στον ιστιοπλοϊκό όμιλο και ως ταμίας, δεν τη φοβάμαι τη δουλειά, ποτέ δεν την φοβόμουν. Έχω κάνει αρκετές δουλειές. Τους πρώτους τρεις μήνες της καραντίνας πέρασα αρκετά μοναχικά. Η συνεργασία μου με τον Ανδρέα Μορφονιό και τη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” ήρθε σαν δώρο. Έχω εμβολιαστεί και για μένα και ως κοινωνικό αγαθό. Οι απατεώνες έχουν προσεγγίσει όλες τις ομάδες για να τους βγάλουν πλαστά πιστοποιητικά», είπε αρχικά η Τζένη Διαγούπη.

Η Τζένη Διαγούπη είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Μπορώ να σου πω τίμια πως αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν το ζήσαμε για αρκετό χρονικό διάστημα στη σειρά γιατί απομακρύνθηκε μέσα σε μία εβδομάδα με πρωτοβουλία του καναλιού. Δεν ήταν λύση να σταματήσει η σειρά γιατί δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτή. Δεν μας έδειξε ποτέ ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι ήταν αγχωμένος με όλο αυτό και πρέπει να πω ότι με εμάς ήταν άψογος επαγγελματίας».

«Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει τι θα γίνει με τις επαναλήψεις των σειρών. Γνωρίζω ότι κάποια χρήματα χάνονται από τις επαναλήψεις, αλλά νομίζω ότι κοινωνικά δεν θα ήταν σωστό να προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι», πρόσθεσε επίσης η Τζένη Διαγούπη.

Η Τζένη Διαγούπη απάντησε και για την περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία της, αλλά και για τις ερωτήσεις που πρέπει να σταματήσουν: «Είχα περάσει μια περιπέτεια με την υγεία μου σε μικρή ηλικία, το οποίο πιστεύω με διαμόρφωσε ως άνθρωπο και προσπάθησα μέσα από αυτή την περιπέτεια να βοηθήσω κι άλλες γυναίκες. Θα ήθελα αυτό το “πότε θα κάνεις παιδί” και “πότε θα παντρευτείς” να σταματήσει. Δεν χρειάζεται να τα ρωτάμε συνέχεια αυτά».