Τζένη Διαγούπη: «Ο Πάνος Μιχαλόπουλος κάνει μία πολύ ωραία ζωή, είναι δικαίωμά του»

Διαγούπη Μιχαλόπουλος

"Υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες στο ΣΕΗ αλλά για να βγει μία υπόθεση στη δημοσιότητα πρέπει να τη στηρίξουν οι καταγγελλόμενοι".

Τη Τζένη Διαγούπη συνάντησαν ο τηλεοπτικός φακός του Super Κατερίνα και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς «Η κατάρα της Τζέλλας Δελαφράγκα», που ετοιμάζουν οι Ρέππας-Παπαθανασίου για το ερχόμενο φθινόπωρο στον Alpha.

«Είμαι η Ηγουμένη Κατσάμπα. Είμαι ένας χαρακτήρας περίεργος που μπλέκεται σε πολλά πράγματα. Το ράσο μου δεν είναι και τόσο… μαύρο, γιατί εμείς ζούμε σε μία διαφορετικότητα σε αυτό το μοναστήρι… οπότε υποστηρίζουμε και την ομορφιά», δηλώνει με χιούμορ η Τζένη Διαγούπη για τον νέο της ρόλο.

«Έχουμε ψαλμωδία, νηστεία, προσευχή, προσήλωση και την ευλογία μου», επισημαίνει στο ίδιο ύφος η ηθοποιός.

Μάλιστα, η συζήτηση στρέφεται και στις σχέσεις που διατηρεί η ίδια μέχρι και σήμερα με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στη σειρά του MEGA «Η Ώρα η Καλή».

«Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του, έχουμε επαφή. Είναι καλά, είναι μια χαρά. Δεν θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, δικαίωμά του είναι. Κάνει μία πολύ ωραία ζωή και είναι μια χαρά ο άνθρωπος», απαντά η Τζένη Διαγούπη στην κάμερα του Alpha.

«Υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες στο ΣΕΗ αλλά για να βγει μία υπόθεση στη δημοσιότητα πρέπει να τη στηρίξουν οι καταγγελλόμενοι. Για να μην τις είδατε, σημαίνει ότι κάποιοι δεν τις υποστήριξαν. Εγώ δεν σκοπεύω να ξαναβάλω υποψηφιότητα στις εκλογές του Σωματείου. Ήταν δύσκολα αυτά τα 4 χρόνια», ξεκαθαρίζει η Τζένη Διαγούπη.