Τζένη Διαγούπη: «Είχα φτάσει 116 κιλά, δέχθηκα πολύ ρατσισμό»!

«Το άκουγα, “α, η χοντρή, η Τζένη είναι χοντρή”».

Στα “Καλημερούδια” ήταν καλεσμένη σήμερα το πρωί η Τζένη Διαγούπη, η οποία μίλησε για τα κιλά της, αποκάλυψε ότι είχε φτάσει στα 116 και αναφέρθηκε επίσης στον ρατσισμό που έχει δεχτεί στη δουλειά της.

«Είχα φτάσει 116 κιλά, αλλά και τώρα στα 82 χοντρή είμαι, δεν είμαι αδύνατη. Πάντα ήμουν παχιά, αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια πήρα αρκετά κιλά. Ήμουν πιεσμένη, δεν ήμουν καλά με τον εαυτό μου, μου συνέβαιναν αρκετά πράγματα, προσωπικά, επαγγελματικά και το έριχνα στο φαγητό. Δεν τρώω, βέβαια, μόνο όταν δεν είμαι καλά, τρώω και όταν είμαι καλά. Είχαμε κάνει μια φωτογράφηση για τα “Κλεμμένα όνειρα” και είδα το πρόσωπό μου στη φωτογραφία και ήμουν σαν μια γυναίκα 60 χρονών και λέω γιατί είμαι έτσι; Είχα ξεφύγει».

Για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί: «Στο σχολείο δεν είχα πρόβλημα. Στη δουλειά με κοιτάνε περίεργα. Στη δουλειά μας, ο χοντρός άνθρωπος δέχεται ρατσισμό, όπως και ο πολύ αδύνατος. Δεν μου το έχουν πει εμένα στα μούτρα, αλλά ακούω ότι συμβαίνει. Α, η χοντρή, η Τζένη είναι χοντρή», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.