Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω κάνει ποτέ ερωτική σκηνή»

Τζένη Διαγούπη

"Σεναριακά στην τηλεόραση δεν έχει δικαίωμα μία γυναίκα στα 50 ή στα 60 να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα" σημειώνει η Τζένη Διαγούπη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Τζένη Διαγούπη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει για τρίτη χρονιά στο «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο» της ΕΡΤ, μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν με την ανεργία, ενώ σχολίασε και τον ρατσισμό που έχει αντιμετωπίσει στη δουλειά λόγω των κιλών της.

«Έχει τύχει να κάνω κι άλλες δουλειές λόγω ανεργίας. Και babysitting έχω κάνει και ταμίας… μπορεί και να τα ξανακάνω. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει» παραδέχεται η Τζένη Διαγούπη. «Δεν ήταν πολύ μακριά. Ήταν το 2018, όταν βρέθηκα εκτός δουλειάς, αλλά το αντιμετώπισα», προσθέτει η ηθοποιός.

«Στη δουλειά μου δεν έχω δεχθεί ρατσισμό. Μπορεί να μην έχω παίξει ποτέ μία ερωτική σκηνή αλλά αυτό υπάρχει από το σεναριακό κομμάτι, έτσι γράφεται το σενάριο. Αυτό συμβαίνει στις γυναίκες και όχι τόσο στους άντρες, ειδικά όταν περνάνε τα 40-45. Παύει να είναι ερωτική για το τηλεοπτικό γεγονός» αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Πρέπει να κάνεις τη μάνα, την αδελφή, μια γεροντοκόρη. Τελικά, σεναριακά στην τηλεόραση δεν έχει δικαίωμα μία γυναίκα στα 50 ή στα 60 να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα» σημειώνει η Τζένη Διαγούπη.

«Με φλερτάρουν στα social media, δεν έχω παράπονο. Δεν έχω βγει ραντεβού με θαυμαστή, πρέπει να τον ξέρω καλά» παραδέχεται στη συνέχεια η Τζένη Διαγούπη.