Τζέιμς Καφετζής: «Δεν φοβάμαι τον Αλέξη Παππά, τον έχω στο 1-0»

Τζέιμς Καφετζής

«Προφανώς με συμφέρει η ψηφοφορία. Αν ήταν στο χέρι μου, θα την έβαζα, αλλά και το αγωνιστικό έχει το ενδιαφέρον του», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

Λίγο πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο, ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα για την επιστροφή του στο Survivor.

«Δεν έχω άγχος, ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι η ηρεμία που απολάμβανα όταν ξυπνούσα νωρίς. Κάτι άλλο που μου έχει λείψει είναι τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα που έχει εκεί. Δεν φοβάμαι τον Αλέξη Παππά, τον έχω στο 1-0. Δεν έχω δει ολόκληρα επεισόδια του Survivor λόγω του ότι ήμουν στην Ιαπωνία.

Είναι ενδιαφέρον το ότι δεν υπάρχει ψηφοφορία. Όταν όμως ψηφίζει ο κόσμος, πορώνεται παραπάνω και στηρίζει έναν παίκτη. Προφανώς με συμφέρει η ψηφοφορία. Αν ήταν στο χέρι μου, θα την έβαζα, αλλά και το αγωνιστικό έχει το ενδιαφέρον του», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Κλείνοντας, ο Τζέιμς Καφετζής είπε: «Αυτή τη φορά θα πάω για όσο με βγάλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω νωρίτερα, πάω και όπου βγει».