Τζεφ Μοντάνα κατά Αλέξη Κούγια: «Τι του φταίω να με ξεφτιλίζει σε όλο το πανελλήνιο;»

Τζεφ Μοντάνα

«Εγώ βεβαίως του έστειλα εξώδικο, όπως θα έπρεπε. Δήθεν με είδε με ένα φτερό. Δεν με έχει δει, δεν φοράω φτερά», λέει η Τζεφ Μοντάνα.

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε η Τζεφ Μοντάνα που ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια, ενώ ανέφερε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης τον αποπλάνησε στα 15 του.

«Όχι, δεν φιλοξενώ τον Αλί, δεν μένει σπίτι μου. Να θυμίσουμε ποιος είναι ο θύτης και ποιο είναι το θύμα. Τον Κούγια τον έχουμε ακούσει πολύ παραπάνω από τα θύματα, γιατί; Γιατί τα θύματα δεν έχουν την ψυχική δύναμη που έχω εγώ. Κανένα θέμα δεν έχει με εμένα, δεν με έχει αγγίξει καθόλου, ούτε μήνυση μου έχει κάνει, ούτε εξώδικο μου έχει στείλει.

Εγώ βεβαίως του έστειλα εξώδικο, όπως θα έπρεπε. Άμα σε πω (…), δήθεν με είδε με ένα φτερό. Δεν με έχει δει, δεν φοράω φτερά. Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον πελάτη του. Υπάρχει όμως ένας έντιμος τρόπος και ένας αξιοπρεπής τρόπος να το κάνεις. Εγώ τι του φταίω να με ξεφτιλίζει σε όλο το πανελλήνιο;», είπε αρχικά η Τζεφ Μοντάνα.

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη η Τζεφ Μοντάνα είπε: «Μόνο γκρίζες και σκοτεινές είναι οι στιγμές που έζησα με τον Λιγνάδη. Στα 15 δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση, με αποπλάνησε. Είδα να αποπλανεί κι άλλα παιδιά της ηλικίας μου».