Tv Queen: «Τρελάθηκε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποχώρησε από το πλατό

Tv Queen

"Αυτό και αν ήταν έκτακτο, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι! Είναι όλο αυτό σουρεάλ" αναφώνησε η παρουσιάστρια του Tv Queen, Ιωάννα Μαλέσκου.

Είχε προειδοποιήσει από νωρίς ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη ροή του Tv Queen το βράδυ της Κυριακής και λίγο μετά τις 11 το έκανε πράξη! Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλου μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό, που έπαιζε κόντρα με την Ρεάλ Μαδρίτης και ο παρουσιαστής καρδιοχτυπούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Έτσι, μόλις ο Τάσος Τρύφωνος τον ενημέρωσε πως έληξε ο αγώνας, ο διευθυντής της σχολής του Tv Queen έκανε σαν μικρό παιδί και δεν μπορούσε να συγκρατήσει την μεγάλη του χαρά. Σηκώθηκε, άρχισε να φωνάζει και να φιλάει όλα τα μέλη του ριάλιτι προγράμματος γι’ αυτή την τεράστια νίκη του ελληνικού μπάσκετ.

«Το πήραμε; Στοπ στοπ! Ναι, είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης! Κοριτσάρες μου, είμαστε η πρώτη Tv Queen-αρα ομάδα! Το πήραμε! Το πήραμε! Μπράβο στον Παναθηναϊκό! Μπράβο στους φιλάθλους, μπράβο στον πρόεδρο του, μπράβο στο ελληνικό μπάσκετ» φώναζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αλωνίζοντας το πλατό και δίχως, βεβαίως, κανείς να μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.

«Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης για έβδομη φορά! Για έβδομη φορά! Το πήραμε! Το πήραμε! Δεν κάνω άλλο εκπομπή! Το πήραμε! Το πήραμε, ρε, το πήραμε» κραύγαζε, πελαγωμένος από ευτυχία, ο παρουσιαστής για να αποχωρήσει άρον άρον από το πλατό… φιλώντας και τους ανθρώπους στις κάμερες του Tv Queen.

«Αυτό και αν ήταν έκτακτο, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι! Είναι όλο αυτό σουρεάλ» αναφώνησε η παρουσιάστρια του Tv Queen, Ιωάννα Μαλέσκου απευθυνόμενη στους κριτές για να προσθέσει με χιούμορ «προσέξτε, είναι σου-Ρεάλ Μαδρίτης».