Tv Queen – Την «κούφανε» με τις απορίες από… άλλον πλανήτη: «Τι είναι το Χαϊδάρι; Τι είναι δυτικά προάστια;»

Tv Queen

Όταν η Αγάπη δεχόταν επίμονα τις ερωτήσεις της Καλομοίρας στο Tv Queen...

Τι κι αν το Tv Queen ολοκληρώνει προσεχώς πρόωρα τον τηλεοπτικό του κύκλο, ορισμένες διαγωνιζόμενες μοιάζουν να είναι γεμάτες απορίες! Μια εξ αυτών λοιπόν, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής, ήταν και η Καλομοίρα η οποία και έμελλε να «κουφάνει» την γοητευτική της συμπαίκτρια, Αγάπη με τις συνεχείς ερωτήσεις της περί γεωγραφίας.

Έτσι, ενώ η Τριανταφυλλιά δοκίμαζε τα λουκ με τα οποία θα ήθελε να εντυπωσιάσει στον τελικό με τις… εννιά φιναλίστ, η Καλομοίρα άπλωσε όλες τις απορίες χαμηλόφωνα στην συμπαίκτρια της. «Τι πορτοκαλί ολόσωμο φοράει; Το Χαϊδάρι έχει κάνει δουλειά! Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να το καταλάβω» τόνισε, αρχικά, η Αγάπη σχολιάζοντας βιτριολικά την έτερη παίκτρια του Tv Queen.

Τι το ‘θελε όμως η μελαχρινή διαγωνιζόμενη να κάνει την συγκεκριμένη αναφορά; Η Καλομοίρα άρχισε να ρωτάει για την γνωστή περιοχή της Αθήνας και το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει έναν διάλογο τουλάχιστον ιδιαίτερο.

Καλομοίρα: Ποιο; Το Χαϊδάρι;

Αγάπη: Ναι.

Καλομοίρα: Καλά, και γω από την Πάτρα είμαι.

Αγάπη: Δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

Καλομοίρα: Τι είναι το Χαϊδάρι;

Αγάπη: Μια περιοχή στα δυτικά προάστια.

Καλομοίρα: Στην Αθήνα δεν είναι περιοχή;

Αγάπη: Ναι, δυτικά.

Καλομοίρα: Τι είναι δυτικά;

Αγάπη: Είναι έτσι πιο…

Καλομοίρα: Underground;

Αγάπη: Όχι.

Καλομοίρα: Χωριό;

«Πιο Τριανταφυλλιά, ρε παιδί μου» αρκέστηκε να πει, με χαμόγελο, η Αγάπη προσπαθώντας να λήξει την σύντομη αυτή κουβέντα προτού βρεθεί ξανά η συνδιαγωνιζόμενη της στον ίδιο χώρο του σπιτιού του Tv Queen.