Tv Queen – Κατέρρευσε στο χάδι της Έλενας Χριστοπούλου: «Άφησα την σχολή μου για να έρθω εδώ»

Tv Queen.

"Υπάρχει πολύ μεγάλη έλλειψη αυτοπεποίθησης και δεν ξέρω πως να το φτιάξω, πάντα τα παρατάω" ομολόγησε η παίκτρια του Tv Queen.

Στην τηλεοπτική μας ζωή ήρθε αυτή την εβδομάδα το Tv Queen μετρώντας ήδη λίγες ημέρες. Αυτές όμως ήταν μάλλον υπεραρκετές για την Χριστίνα, η οποία και είχε μια πολύ φορτισμένη συναισθηματική στιγμή στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Μ. Τετάρτης στο OPEN.

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στο σπίτι του νέου ριάλιτι προγράμματος και, μεταξύ άλλων, είχε μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με την γοητευτική διαγωνιζόμενη. Εκείνη της εκμυστηρεύτηκε τους προβληματισμούς και την στεναχώρια που βρίσκεται μακριά από τους δικούς της ανθρώπους με την δημοφιλή artist manager.

«Υπάρχει πολύ μεγάλη έλλειψη αυτοπεποίθησης και δεν ξέρω πως να το φτιάξω αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα τα παρατάω γιατί θέλω να δω αποτέλεσμα την ίδια στιγμή. Άμα δεν δω, λέω πως δεν κάνω γι’ αυτό και πάντα τα σταματάω» εκμυστηρεύτηκε αρχικά η νεαρή παίκτρια με την Έλενα Χριστοπούλου να της απαντά, υποστηρικτικά, πως «έτσι ήμουν και γω μέχρι που κατάλαβα ότι πρέπει να πάω όλα τα πράγματα στη ζωή ένα ένα. Γιατί όλα μαζί δεν τα καταφέρνει κάποιος. Δεν είσαι και ο Ναπολέοντας».

Τότε ήταν που η Χριστίνα του Tv Queen εξήγησε πως της λείπουν πολύ τόσο η αγαπημένη της μητέρα όσο και ο σύντροφος της. «Θέλω να καταλάβεις ότι σιγά σιγά θα τα πάμε κάθε μέρα και καλύτερα. Η υπομονή είναι αρετή» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η artist manager και κριτής του νέου ριάλιτι του OPEN.

«Δεν ξέρω, νιώθω πάρα πολύ αγχωμένη. Νιώθω ότι δεν κολλάω εδώ και βλέπω πόσο δυνατές, πιο μεγάλες και έμπειρες είναι οι άλλες κοπέλες. Ήρθα σίγουρα για να μάθω εδώ πέρα και είμαι η πιο μικρή απ’ όλες, γι’ αυτό άφησα την σχολή μου. Απλά δεν ξέρω, δεν πιστεύω καθόλου σε μένα. Αυτό συνέβαινε και πριν το παιχνίδι. Δηλαδή αν δεν με είχαν σπρώξει, δεν θα είχα έρθει εδώ» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα στο νέο επεισόδιο για το Tv Queen.