Tv Queen – Κατέρρευσε η Αγάπη στη Νανά Παλαιτσάκη: «Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ντροπή στη ζωή μου δημόσια»

Tv Queen

"Ένιωσα ότι γελοιοποιήθηκα τελείως, ένιωσα απλά ότι με πήρε στον πάτο" εκμυστηρεύτηκε η σπουδάστρια του Tv Queen στη Νανά Παλαιτσάκη.

Μια πολύ ευάλωτη πτυχή του εαυτού της έδειξε στο Tv Queen, το βράδυ της Παρασκευής, η Αγάπη Λυδιώτη την ώρα που βρέθηκε η Νανά Παλαιτσάκη στην ακαδημία του OPEN. Μάλιστα, η όμορφη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι για παρουσιάστριες δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση με αποτέλεσμα να φεύγει άρον άρον, με μάτια δακρυσμένα, από την αίθουσα διδασκαλίας.

«Μπορώ να βγω έξω; Θέλω να βγω έξω! Δεν θέλω να το συζητήσω, θέλω να βγω έξω. Μπορώ; Δεν θέλω να το συζητήσω εδώ μπροστά στις κάμερες, δεν θέλω να το συζητήσω. Θέλω απλά να βγω, δεν θέλω να βγει καν αυτό αυτή τη στιγμή» εκμυστηρεύτηκε η Αγάπη στη Νανά Παλαιτσάκη για φύγει από την αίθουσα και οι έτερες σπουδάστριες του Tv Queen να της εξηγήσουν πως «είναι πιεσμένη αυτή την εβδομάδα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ωστόσο, η έμπειρη δημοσιογράφος βγήκε και αυτή από την αίθουσα για να βρει αρχικά την σπουδάστρια του Tv Queen στην τουαλέτα και στη συνέχεια να έχει μια πιο προσωπική κουβέντα στην τραπεζαρία μαζί της. «Δεν έχει σχέση με την αποστολή, όχι. Απλά προσθέτει και αυτό. Πιέστηκα πάρα πολύ γιατί ένιωσα ότι ουσιαστικά αυτή η εικόνα, που μπορεί να βγαίνει προς τα έξω για μένα, είναι τελείως εκτός της ιδιοσυγκρασίας μου».

«Ένιωσα ότι γελοιοποιήθηκα τελείως. Γιατί κάναμε ένα challenge και με έβαλαν να συνεργαστώ με την Τριανταφυλλιά, η οποία διακωμώδησε εντελώς τη σκαλέτα και το φορμάτ της εκπομπής που υποτίθεται ότι είχαμε. Ενώ υποτίθεται ότι ξεκινάω εγώ με κάτι σοβαρό και θα ήταν μια σοβαρή εκπομπή, διακωμώδησε τελείως τα ρούχα, τα έπιανε και τα κούναγε, ενώ εγώ από δίπλα ένιωσα απλά ότι με πήρε στον πάτο. Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ντροπή στη ζωή μου δημόσια» πρόσθεσε, με τα μάτια υγρά από τα δάκρυα, η Αγάπη Λυδιώτη στο νέο επεισόδιο για το Tv Queeen που είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στο OPEN.