Τσιμτσιλή – Βερύκιος έδωσαν εξηγήσεις για την παρέμβαση Κοντομηνά

Κοντομηνά

«Το ότι έκανε παρέμβαση ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι επιτυχία της πρωινής μας παρέας».

Η τηλεφωνική παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στην πρωινή εκπομπή του Alpha, βρέθηκε χθες στο επίκεντρο σχολιασμού, καθώς δεν πρόκειται για κίνηση που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση. Ο Πρόεδρος του καναλιού εξέφρασε στον αέρα του Happy Day την έντονη δυσαρέσκιά του για τον τρόπο που χειρίστηκε η ομάδα της εκπομπής το θέμα της ένταξης των Φούρνων στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο Happy Day της Δευτέρας

Σήμερα, οι συντελεστές της εκπομπής έδωσαν κάποιες διευκρινήσεις στους τηλεθεατές, σχετικά με το περιστατικό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε αρχικά, τα εξής: «Χθες, μπορεί να υπήρξε μια παρέμβαση, ήταν μια αυθεντική παρέμβαση ενός ανθρώπου που κάτι ήθελε να πει. Εγώ θέλω να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ότι 3 χρόνια που είμαστε εδώ ποτέ δεν μας έχει δώσει γραμμή στο τι θα πούμε, ποτέ δεν μας έχει απαγορεύσει να πούμε κάτι και γι’ αυτό σε αυτή την εκπομπή ακούτε πάντα όλες τις απόψεις. Είμαστε υπέρ της πολυφωνίας και ποτέ καμία άποψη δεν κουκουλώθηκε, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τσακώνομαι με τον Δημήτρη κλπ. Από εκεί και πέρα, αυτός ο άνθρωπος πέρα του αξιώματος που έχει, είναι ενεργός τηλεθεατής του Happy Day. Κάθε μέρα δεν χάνει το κομμάτι του Βερύκιου και του Λάμπρου».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος σημείωσε: «Εγώ όλο αυτό το διάστημα διαπιστώνω ότι η παρέα μας είναι μεγάλη και οι ίδιοι δεν το παίρνουμε είδηση. Αυτή η πρωινή παρέα αποτελείται από κάθε καρυδιάς καρύδι… από επιχειρηματίες, από ανθρώπους του μόχθου, από άνεργους, από εργατικούς, από κηφήνες… Επομένως, η θεματολογία, οι παρεμβάσεις μας και ο τρόπος με τον οποίο μεταδίδουμε και τις πληροφορίες πρέπει όλα να τα έχουμε κατά νου. Τι συνέβη χθες; Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι γνωστό ότι είναι ένας έμπορος, άνθρωπος του λιανικού εμπορίου. Το ότι έκανε την παρέμβασή του είναι και αυτό επιτυχία της πρωινής μας παρέας. Είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός, ανάβουν τα αίματα».

«Το πρόβλημα είναι δικό σου, εσύ φταις. Δεν φόραγες το μάτι», είπε ο Δήμος στην Σταματίνα, ολοκληρώνοντας με χιούμορ το θέμα.