«Τσακωθήκαμε με τον Γιώργο Θεοφάνους το 2015, τα σπάσαμε»!

Γιώργος Θεοφάνους

"Κάποια στιγμή βρεθήκαμε στη Βίσση σε διπλανά τραπέζια. Με βλέπει, τον βλέπω..."

Καλεσμένος στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε για τη φιλία του με τον Γιώργο Θεοφάνους και πώς αυτή έχει περάσει από 40 κύματα.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Γιώργος Θεοφάνους πικράθηκε όταν έφυγα από τους ΟΝΕ. Είχα αποφασίσει να ακολουθήσω τη solo μου καριέρα το 2003. Πιστεύω ότι έκανα καλά. Είναι πολύ δύσκολο να συμβιώνουν πέντε άτομα. Θέλει πολύ δύναμη να το αντέξεις για πολλά χρόνια. Εγώ ίσως δεν το άντεξα.

Ο Γιώργος έκανε τότε το μεγάλο του άνοιγμα με τον Αντώνη Ρέμο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, είχε και τους ΟΝΕ και ήταν τόσο τρελαμένος. Είναι λογικό και να υπάρχει ένταση και να παρεξηγηθείς. Δεν είχε σταματήσει ποτέ να υπάρχει αλληλοεκτίμηση και να υπάρχει και αγάπη μεταξύ μας.

Επειδή μιλάμε ανοιχτά, η τελευταία μας κόντρα ήταν το 2015 με το reunion που κάναμε στην ΕΡΤ στον ελληνικό τελικό της Eurovision. Δεν ήθελε αυτός και τσακωθήκαμε. Κι εκεί τα σπάσαμε. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε στη Βίσση σε διπλανά τραπέζια. Με βλέπει, τον βλέπω, είπα 2-3 κουβέντες στα «γαλλικά» και από εκείνη την ημέρα ξαναβρεθήκαμε, ξανακολλήσαμε».