«Τσάκισε» η Ρεάλ την τηλεθέαση του J2US!

Πρωτοφανής πτώση στα νούμερα τηλεθέασης του show - Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις

Το 4ο live του Just The 2 Of Us βγήκε στον αέρα του MEGA στην prime time ζώνη της Τετάρτης του Πάσχα, αλλά φαίνεται ότι η τηλεθέαση του show παρέμεινε σε κλίμα …Μεγάλης Εβδομάδας. Το χαμόγελο και ο επαγγελματισμός της Ζέτας Μακρυπούλια, τα ξεκαθαρίσματα της Ρούλας Κορομηλά με την Ράνια Κωστάκη και τον Γιώργο Γιαννιά, οι εμφανίσεις των διαγωνιζομένων και η αποχώρηση της Ράνιας Θρασκιά φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά για να κρατήσουν τους τηλεθεατές στο MEGA.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 4ο live του J2US

Η πορεία της τηλεθέασης του show στα προηγούμενα live, διαμορφώθηκε ως εξής:

1ο live
Σύνολο: 32,7% – Δυναμικό: 36,2%

2ο live
Σύνολο: 27,7% – Δυναμικό: 27,7%

3ο live
Σύνολο: 28% – Δυναμικό: 30%

Χθες, ήρθε η κατακόρυφη πτώση που καθήλωσε το J2US στο 21,7% για το σύνολο της τηλεθέασης, ενώ τα μηχανάκια μέτρησης έγραψαν μόλις 19,8% για το δυναμικό κοινό. Το show δεν κατάφερε σε κανένα τέταρτο να αγγίξει ούτε το 30%.

Κύρια αιτία για τις …δροσερές θερμοκρασίες του J2US ήταν το παιχνίδι μεταξύ Ρεάλ και Μπάγερν που έφερε στη Δημόσια Τηλεόραση το «ονειρικό» για την ίδια ποσοστό του 23,8% στο σύνολο και 27,6% στο δυναμικό. Μάλιστα, το Pre Game που μεταδόθηκε μεταξύ 21:00 και 21:45, έφτασε ακόμα και στο 29%.

Επιπλέον, το δικό τους μερίδιο από την τηλεοπτική πίτα κέρδισαν: το Δια Ταύτα στον ALPHA – 16,2%, ο Μπακαλόγατος στον ΑΝΤ1 – 15,9% και το Μερικοί το προτιμούν κρύο στον ALPHA με 11,5%.

Γιώργος Σκρομπόλας