Τρύφωνας Σαμαράς: Στο σεξ είμαι γλυκούλης

Βίντεο: Ο Τρύφωνας κάνει πατίνι, σχοινάκι και τραμπολίνο

Ο γνωστός κομμωτής και επίδοξος χορευτής διασκέδασε το κοινό της εκπομπής «Βράδυ», όπως μόνο αυτός μπορεί. Έφτασε στο πλατό με μια λακ για παν ενδεχόμενο, πέρασε με ιδιαίτερη επιτυχία κάποιες …δοκιμασίες -πατίνι με εμπόδια, σχοινάκι, τραμπολίνο-, χόρεψε με την ντάμα του και συζήτησε περί Dancing, δημοσιότητας και σεξ.

«Στο δεύτερο live μου βγήκε όλο μου το τιριμπιμπόμ …μια κυρία στα μπουζούκια, μια κυρία στο χαρέμι, Ραφαέλα Καρά», είπε ο Τρύφωνας για την εμφάνιση του στο show του ΑΝΤ1 και στην ερώτηση για το αν έχει «ψωνιστεί» απάντησε: 'Όχι. Το επάγγελμά μου είναι βούρτσα, χτένα, τσατσάρα. Μ' αρέσει όλο αυτό που γίνεται. Ο κόσμος μ' αγαπάει επειδή είμαι απλός. Στο δρόμο μου φωνάζουν «χορευταρά μου».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε όμως και για το σεξ: 'Μ' αρέσει το σεξ, τη λέω την αμαρτία μου. Στο σεξ είμαι γλυκούλης, νιάου βρε γατούλα. Το ξεκίνησα στα 19 γιατί δεν αποφάσιζα νωρίτερα. Στα 15 μου είχα ερωτευθεί τη Λίτσα. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Φιληθήκαμε κιόλας».

Ο αγαπημένος star -πλέον- αποκάλυψε πως στο σχολείο έπαιζε σχοινάκι και κουτσό με τα κορίτσια, ενώ παράλληλα, στο σπίτι ασχολούταν με το πλέξιμο.

Δείτε το βίντεο: