Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Βίκυ Καγιά ήταν ωραία Barbie, τώρα είναι η μαμά της Barbie»

Σαμαράς Καγιά

Η "βιτριολική" ατάκα του για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δηλώσεις στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Τον γνωστό κομμωτή συνάντησε η ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Μαύρου σε κοσμική εκδήλωση το απόγευμα της Τετάρτης, όπου ρωτήθηκε για το My Style Rocks και το σχόλιο που έκανε ο ίδιος τις προηγούμενες ώρες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star.

«Η Barbie είναι η αγαπημένη μου κούκλα. Όταν ήμουν μικρός, όποιος πήγαινε στο εξωτερικό του έλεγα να μου φέρει και μία Barbie. Ελληνίδα Barbie είναι για μένα η Δούκισσα Νομικού», ανέφερε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Θα ήθελε να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks;

«Αν παραμείνει η ίδια επιτροπή, νομίζω ότι δεν θα ταίριαζε, γιατί θα ήταν τρεις άντρες. Με κάποια άλλη δομή θα μου άρεσε, ναι. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι εγώ με τον Γαβαλά. Τον λατρεύω. Είχε ακουστεί και για το My Style Rocks αλλά δυστυχώς του πήρε… άλλος τη θέση», απαντά ο γνωστός κομμωτής με νόημα στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

Σε ερώτηση για την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την παρουσίαση του Shopping Star και το σχόλιο που έκανε ο ίδιος περί σύγκρισης με τη Βίκυ Καγιά, ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέφερε:

«Τη συγκρίνουν συνέχεια με τη Βίκυ, γιατί ήταν και στο GNTM. Τώρα με το Shopping Star θα είναι η απόλυτη σύγκριση. Της εύχομαι να βρει το δικό της στυλ, θα το δω όπως και όλοι, θα είναι κάτι διαφορετικό μετά από 7 χρόνια. Η Βίκυ Καγιά ήταν μία ωραία Barbie, τώρα είναι λίγο πιο ώριμη, είναι η μαμά της Barbie».