Τρύφωνας Σαμαράς για Τζένη Μπαλατσινού: «Μπορεί να μην ήθελε κάποιον από την παλιά της ζωή»

Τρύφωνας Σαμαράς

"Νομίζω ότι δεν της ταίριαζε το προφίλ μου. Εγώ ήμουν πιο πολύ φωτογραφίες κι η Τζένη λίγο πιο σπιτάκια, καλυβάκια, δεντράκια. Αυτά" δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς,

Ο Τρύφωνας Σαμαράς πέρασε το κατώφλι του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε σε διάσημες κυρίες με τις οποίες έχει συνεργαστεί και τι αναμνήσεις έχει κρατήσει από την καθεμία. Στην περίπτωση της Τζένης Μπαλατσινού εξέφρασε μία πικρία, καθώς έχουν διακόψει τις επαφές τους.

«Μέχρι κάποια στιγμή ήμουν αρκετά κοντά με την Τζένη Μπαλατσινού. Τώρα έχουμε ψιλοχαθεί. Δεν είχαμε σύγκρουση, απλά χαθήκαμε με τον καιρό. Μπορεί να άνοιξε το καινούριο κεφάλαιο -τότε ήταν αυτήν την περίοδο- και να μην ήθελε κάποιον από την παλιά της ζωή.

Η Τζένη είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ. Ήμουν πάντα δίπλα της σε πολλά πράγματα. Την χτένισα στα πάντα. Είναι μια γυναίκα που αγαπώ η Τζένη Μπαλατσινού. Νομίζω ότι είναι κι από τις ωραιότερες στην Ελλάδα. Δεν κάνουμε παρέα πια.» ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Για το unfollow που υπήρξε στο Instagram πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δεν της ταίριαζε το προφίλ μου. Εγώ ήμουν πιο πολύ φωτογραφίες κι η Τζένη λίγο πιο σπιτάκια, καλυβάκια, δεντράκια. Αυτά»