Tρόμος στο L.A. για το Γιώργο Σατσίδη! 

Γιώργος Σατσίδης

Tην πανέμορφη ηθοποιό Shay Mitchell συνάντησε ο Γιώργος Σατσίδης στο Χόλιγουντ με αφορμή τη νέα της ταινία "Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις". 

Η Καναδή καλλονή Shay Mitchell (Pretty Little Liars) με περισσότερους από 20 εκατομμύρια followers στο Instagram επιφύλαξε μια έκπληξη στον γνωστό δημοσιογράφο με τον οποίο γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τους που έγινε σε ένα πραγματικό νεκροτομείο στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια «Η δαιμονισμένη Χάνα Γκρεις» πετάχτηκε από μια ντουλάπα! Ο τρόμος φυσικά γρήγορα μετατράπηκε σε τρελά γέλια!

Η ομώνυμη ταινία βγαίνει σε λίγες ημέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες και αναμένεται να καθηλώσει τους λάτρεις των ταινιών τρόμου. Η εκθαμβωτική Shay Mitchell υποδύεται μια αστυνομικό η οποία αφού ολοκληρώνει μια θεραπεία αποτοξίνωσης κάνει τη βάρδια της σε ένα νεκροτομείο ενός νοσοκομείου της πόλης. Εκεί αντιμετωπίζει μια σειρά από παράξενα, βίαια γεγονότα που προκαλούνται από μια κακή οντότητα: Tην «Δαιμονισμένη Χάνα Γκρεις».

H ξεκαρδιστική και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιώργου με την δημοφιλή πρωταγωνίστρια θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στις 20.30 στην εκπομπή Buzz στην Cosmote TV, η οποία μεταδίδεται απείθειας από το L.A.