Τροχός της Τύχης: Τίναξε την μπάνκα στον αέρα και έφυγε με 7.360 ευρώ

Τροχός της Τύχης

"Σείστηκε" ο Τροχός της Τύχης...

Πιστός στο καθημερινό ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, ο «Τροχός της Τύχης» με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη ήρθε το απόγευμα της Πέμπτης στο πρόγραμμα του STAR., Σε αυτό το νέο επεισόδιο, όμως, έμελλε μια παίκτρια να φέρει τα πάνω κάτω με την… τύχη της!

Ο λόγος για την Χρύσα η οποία κατόρθωσε να φτάσει σχεδόν αλάνθαστη μέχρι το τελευταίο μέρος του παιχνιδιού.

Εκεί, λοιπόν, η νεαρή παίκτρια έπαιξε με πάθος και θάρρος με αποτέλεσμα να… έχει κερδίσει 4.360. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και ο «Τροχός της τύχης» δεν είχαν πει, ωστόσο, την τελευταία τους λέξη. «Δέκα λεπτά μόλις χρειάστηκαν για να φέρει τούμπα όλο το παιχνίδι! Μπράβο Χρύσα Τι να πω, ρε παιδιά, τι να πω! Αν την ρωτούσα ειλικρινά, πριν ξεκινήσει ο τελευταίος γύρος, τι έγινε σήμερα εδώ θα μου έλεγε: «Πέτρο, μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά και δεν είναι η μέρα μου». Έλα όμως που ο Τροχός είχε άλλη γνώμη».

«Είχες 4.360 ευρώ, τώρα όμως δεν τα έχεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του γνωστού τηλεπαιχνιδιού για να ανοίξει το φακελάκι που κρατούσε και να δείξει πως η Χρύσα κέρδισε ακόμα 3.000 ευρώ.

Έτσι, η παίκτρια κατόρθωσε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και αν επιστρέψει στην συμπρωτεύουσα, όπου και σπουδάζει, έχοντας πια 7.360 ευρώ μαζί της.