Τροχός της Τύχης: Στα γυρίσματα του τρέιλερ

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα ...ξεσήκωσαν την Ηλιούπολη - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου γυρίστηκε το τρέιλερ του «Τροχού της Τύχης» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2015 – 2016 με πρωταγωνιστές τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη, τη Τζούλια Νόβα και βέβαια το τεράστιο πορτοκαλί τρακτέρ, σήμα κατατεθέν πλέον της εκπομπής, γεμάτο δώρα, μετρητά και το σούπερ μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο Peugeot!

Αυτή τη φορά τα γυρίσματα έγιναν στην πλατεία Αεροπορίας στην Ηλιούπολη. Ο Πέτρος ήταν εξοικειωμένος πια με τον χειρισμό του τρακτέρ από το πρώτο trailer. Αυτό βοήθησε ιδιαίτερα ώστε να κυλήσει το γύρισμα πιο γρήγορα και άνετα για παρουσιαστές και συνεργείο.

Η υψηλή θερμοκρασία και η υγρασία δε διευκόλυναν τις συνθήκες του γυρίσματος, οι κάτοικοι της περιοχής όμως φρόντισαν για το ακριβώς αντίθετο. Με τη φιλική τους προσέγγιση και τη συνεργασία τους, «ανέβασαν» ακόμα περισσότερο τη διάθεση του Πέτρου Πολυχρονίδη, που οδηγώντας το τρακτέρ με συνοδηγό την Τζούλια Νόβα, καλούσε τον κόσμο να λάβει μέρος στο παιχνίδι και να τον ακολουθήσουν στο studio, για να μοιράσει τα δώρα στους υποψήφιους παίκτες.