Τρίτη μέρα εκτός ο Κρατερός Κατσούλης! Όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την εξέλιξη της υγείας του

Κρατερός Κατσούλης

Ο Κρατερός Κατσούλης παρακολουθείται από τους γιατρούς από το βράδυ του Σαββάτου.

Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης την εκπομπή η Κατερίνα Καραβάτου. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου βρίσκεται στο νοσοκομείο από το βράδυ του Σαββάτου αφού μια οξεία οσφυαλγία παρέλυσε προσωρινά το αριστερό του πόδι.

«Τρίτη μέρα στην σειρά που ο Κρατερός μας δεν είναι εδώ. Επειδή ρωτάτε και θέλετε να μάθετε να σας πω ότι είναι κάπως καλύτερα, αλλά τι να πούμε; Δεν είναι καλά για να μπορέσει να ανταποκριθεί. Είναι κλινήρης. Παρακολουθείται από τους γιατρούς και ελπίζουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να τον έχουμε πάλι κοντά μας», είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής ενημερώνοντας για τα νεότερα όσον αφορά στην υγεία του συζύγου της.

Τι είχε πει ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας του;

Ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το πρωί της Τρίτης είχε αναφέρει σχετικά με το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

«Έπαθα μια οξεία οσφυαλγία που παρέλυσε προσωρινά το αριστερό μου πόδι και μούδιασε. Το βράδυ του Σαββάτου, μετά την παράσταση πήγα στο νοσοκομείο, έκανα μια μαγνητική, διαπιστώθηκε το πρόβλημα, έκανα μια ένεση κορτιζόνης και μετά οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε μέχρι να περάσει αυτό το σύμπτωμα να περιορίσω τελείως τις κινησιολογικές μου δραστηριότητες.

Αυτό με αναγκάζει να απέχω από το θέατρο, όπου θα γίνει μια προσωρινή αντικατάσταση, και δυστυχώς και από την εκπομπή μας. Δεν χρίζει άμεσης επέμβασης, αλλά πρέπει να περάσει αυτό το σύμπτωμα γιατί, καταρχήν, δεν μπορώ να το χειριστώ. Κάνω εντατικές φυσιοθεραπείες και θα επιστρέψουμε δριμύτεροι».

Δείτε εδώ όσα είχε πει ο Κρατερός Κατσούλης!