Τρισευτυχισμένος ο Στέφανος Τανιμανίδης με την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα – Τα πρώτα του λόγια

Στέφανος Τανιμανίδης

Δείτε όλα όσα είπε ο Στέφανος Τανιμανίδης για την ανακοίνωση που έκαναν Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα.

Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε ο Στέφανος Τανιμανίδης, λίγο μετά την ανακοίνωση που έκαναν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα για την εγκυμοσύνη της.

Τρισευτυχισμένος ήταν ο Στέφανος Τανιμανίδης στο τηλέφωνο που δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει τη χαρά του για το χαρμόσυνο γεγονός.

Δείτε εδώ πώς ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη Τανιμανίδης – Μπόμπα!

Ο Στέφανος Τανιμανίδης αιφνιδιάστηκε, αρχικά, με το τηλεφώνημα και είπε με χιούμορ στην Κατερίνα Καινούργιου: «Συγγνώμη, με έχετε στον αέρα τώρα; Κατερίνα μου, είσαι εκθαμβωτική και πολύ όμορφη. Δεν θα μας ζαλίζεις κάθε πρωί, είπαμε να μας διασκεδάζεις, αλλά ζαλιζόμαστε κιόλας».

Ο Στέφανος Τανιμανίδης, στη συνέχεια, μίλησε για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα: «Σας μιλάω με πλήρη ειλικρίνεια, είχα ενημερωθεί προ ημερών, όχι από τον γιατρό της, που είναι ο μεγάλος μου γιος, ο Παναγιώτης, αλλά από τη Χριστίνα που με πήρε και μου είπε “μπαμπά σου πω ένα νέο”.

Για εμάς τους μεγαλύτερους δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να βλέπεις τα παιδιά σου να είναι ευτυχισμένα, να κάνουν αυτό που αγαπούν και να τους δίνει αυτό το δώρο και ο Θεός και η δική τους προσπάθεια και η επιστήμη τους και είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι».