Τριαντάφυλλος: «Ζορίστηκα στο πρωινό 2-3 φορές, ήθελα να πω πράγματα και με έκοβαν»

Τριαντάφυλλος

"Μία φορά είπα κάτι που δεν έπρεπε και τελικά βγήκε σε καλό", δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής για την καλοκαιρινή εκπομπή που συμμετείχε στο ΟΡΕΝ.

Καλεσμένος στο «Πρωινό ΣουΣού» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (26/12) ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του από την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ στο πλευρό των Πιερίδη, Τσαλαπάτη, Παπαδάκη και Μπούτου, ενώ απάντησε και για το Survivor, στο οποίο ξεκαθάρισε πως δεν θα συμμετάσχει φέτος.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, πρωτόγνωρη για μένα αλλά οκ, η δουλειά μου είναι το τραγούδι και να διασκεδάζω τον κόσμο. Πού ξέρεις; Μπορεί κάποια στιγμή σε αυτό το στούντιο τον καινούργιο χρόνο κάτι να γίνει πάλι», είπε αρχικά με νόημα ο Τριαντάφυλλος.

«Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ότι τραγουδούσα μέσα στη βδομάδα, ταξίδευα στην Ελλάδα και έπρεπε να είμαι πίσω με το πρώτο πρωινό αεροπλάνο. Ωστόσο, από την είσοδο του καναλιού μέχρι το στούντιο λάμβανα τόση θετική ενέργεια», παραδέχεται ο τραγουδιστής.

«Ήταν όλο δύσκολο το καλοκαίρι που περάσαμε, σκεφτείτε ότι το χωριό μου καιγόταν. Όμως τα φέραμε εις πέρας», τονίζει ο Τριαντάφυλλος αμέσως μετά για το Καλοκαίρι Yes.

«Μία-δυο φορές σκέφτηκα: γιατί δεν με δείχνει ο σκηνοθέτης;», παραδέχεται με χιούμορ στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Μια-δυο φορές που ήθελα να πω κάποια πράγματα δεν με άφηναν, με έκοβαν. Και μια φορά που είπα κάτι που δεν έπρεπε τελικά βγήκε σε καλό».

Τέλος, σε ερώτηση για το Survivor, ο Τριαντάφυλλος επισήμανε χαριτολογώντας: «Τώρα που βλέπω τα πλάνα το σκέφτομαι να ξαναπάω», με την Ελένη Τσολάκη να παρεμβαίνει: «Δεν θα πάει καλέ, ξέρω εγώ τι θα κάνει».