Τριαντάφυλλος σε Βασάλο: «Πώς να έρθω να σου μιλήσω; Δεν πάει ο πρόεδρος, έρχονται στον πρόεδρο»

Τριαντάφυλλος

«Τον είδα στο μαγαζί του Σχίζα και γινόταν βαβούρα. Πώς να έρθω κύριε Κωνσταντίνε μου να σου μιλήσω με αυτή τη βαβούρα;», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν σήμερα ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, απάντησε στις νέες δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Το επανέφερα εγώ το θέμα γιατί παίξαμε μια συνέντευξη στην εκπομπή και κάπως με φωτογράφισε για τα νούμερα, έχει φάει κόλλημα με τα νούμερα ο Τριαντάφυλλος. Είπα μια βλακεία πριν ένα χρόνο κι έχουμε αυτό το beef. Με έχει χαρακτήρισει με λόγια που δεν θέλω να σχολιάσω και ούτε θα μπω στη διαδικασία να κάνω το ίδιο.

Βρεθήκαμε από κοντά την προηγούμενη εβδομάδα, δεν μπήκε στη διαδικασία να έρθει να μου μιλήσει. Δεν θα είμαι και κερατάς και δαρμένος, ας έρθει αυτός να μου μιλήσει, αν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου.

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Ο Κωνσταντίνος και ο μισθοφόρος ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι που μίλησα στο τηλέφωνο πριν φύγω για Άγιο Δομίνικο. Με τον Κωνσταντίνο μιλούσαμε συνέχεια, είχαμε πολύ καλή σχέση. Είδα μετά ότι είπε αυτό το ειρωνικό. Εγώ ποτέ δεν τον έβρισα στα stories μου, ποτέ δεν είπα κάτι κακό».

Για τη συνάντηση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Δεν πάει ο πρόεδρος να μιλήσει, έρχονται στον πρόεδρο. Κωνσταντίνε μου, πρέπει να έρθει εσύ, επειδή είμαι πιο μεγάλος. Αν το θες έτσι όμως, την επόμενη φορά θα έρθω να σου μιλήσω. Τον είδα στο μαγαζί του Σχίζα και γινόταν βαβούρα. Πώς να έρθω κύριε Κωνσταντίνε μου να σου μιλήσω με αυτή τη βαβούρα;».

Έχει μπει στη σελίδα του zappIT στο Instagram; Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης!