Τριαντάφυλλος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί δεν παίρνεις την Ναταλί στην εκπομπή σου;»

Τριαντάφυλλος

"Τι φοβάστε; Μην σας πάρω τη δουλειά; Χαλαρώστε λίγο μας βλέπει κόσμος"

Ένα τρακάρισμα είχε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος σε instastory ανέφερε ότι είναι από το κακό το μάτι, εννοώντας τα σχόλια που υπήρξαν για τις δηλώσεις που έκανε για την Ναταλί Κάκκαβα. Στην Super Κατερίνα όπου είχαν σχολιάσει νωρίτερα το συγκεκριμένο θέμα, επικοινώνησαν με τον τραγουδιστή και σε αρκετά σημεία οι τόνοι ανέβηκαν.

«Για ποιο λόγο όλο αυτό; Έχει γίνει ένα θέμα με την Ναταλί γιατί η ερώτηση που μου τέθηκε ήταν ότι θα έρθει και είναι και φίλοι μου τα παιδιά. Ήμασταν μία παρέα το καλοκαίρι όμορφα και ωραία και δεν υπήρχε κεντρικός. Είπα όποιος θα έρθει, θα είναι καλοδεχούμενος και όποιος το παίξει σταρ, ας μην έρθει και να κάτσει σπίτι του. Ξέρετε τι μου θυμίζετε τώρα; Όπως ήταν στο Survivor 11 άτομα εναντίον μου» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Τι φοβάστε; Μην σας πάρω τη δουλειά; Χαλαρώστε λίγο μας βλέπει κόσμος. Θέλετε να μην την κάνουμε εμείς την εκπομπή; Πάρτε την εσείς. Πάρτε όποιον θέλετε. Εσείς κάνετε κουμάντο και είστε πρώτοι.

Δεν είμαστε παρουσιαστές, είμαστε μία παρέα και είπα ότι όποιος θέλει να έρθει στο σπίτι μας. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου; Δεν έκανα κανένα λάθος και δεν θα βγω ένοχος. Εσύ Κατερίνα γιατί δεν παίρνεις την Ναταλί στην εκπομπή σου και μας ρίχνεις το μπαλάκι;» συνέχισε ο Τριαντάφυλλος απαντώντας σε όσα λέγονταν στην εκπομπή.