Τριαντάφυλλος: «Ο Λιβάνης μου είχε πει να προσέχω τη Μαριαλένα, αλλά δεν ξέρω αν θα την περιμένει»

Τριαντάφυλλος

«Στόχος μου δεν ήταν ο τελικός, αλλά να ξεπεράσω το ρεκόρ του Ντάνου», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Τις πρώτες του δηλώσεις, στην εκπομπή «Love it», μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε για Σάκη – Μαριαλένα, Τζέιμς, ενώ αποκάλυψε και τι ψιθύρισε στο αυτί του Νίκου Μπάρτζη, πριν αυτός αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Είμαι πολύ καλά! Πέρασα πολλά στο Survivor και χαρές και λύπες. Είμαι από τους λίγους που έχασα τόσα πολλά κιλά. Συνολικά έχασα 21 κιλά. Όταν είπα στο μητέρα μου ότι θα πάω μου είπε “είσαι τρελός; Τι θα πας να κάνεις εκεί;”. Ο πεθερός μου μού έδινε δέκα μέρες, έχω κερδίσει πολλά στοιχήματα. Η γυναίκα μου έλεγε ότι δεν θα αντέξω χωρίς τρία μπάνια τη μέρα, φαγητό και γυμναστήριο. Τι φταίω εγώ που η χορεύτρια φόραγε κόκκινα και ήταν τόσο καλή στο χορό; Έχω μια καταπληκτική γυναίκα με χιούμορ, είναι η γιατρίνα της ψυχής μου. Μόλις δω τη γυναίκα μου και το παιδί μου θα τους σφίξω στην αγκαλιά μου», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στη συνέχεια για Σάκη, Μαριαλένα και Γιώργο Λιβάνη: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν σχέση δύο χρόνια. Υπάρχει κάτι δυνατό ανάμεσά τους. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί η σχέση τους μετά το παιχνίδι. Ο Σάκης είναι πολύ καψούρης, η Μαριαλένα είναι ζηλιάρα. Είναι και τα δύο παιδιά καψούρια, αλλά ο Σάκης έκανε πολλά για τη Μαριαλένα. Άφησε τις δουλειές του για να έρθει να τη βρει. Από τότε που ήρθε ο Σάκης άλλαξε η φάτσα της Μαριαλένας. Υπάρχει κάτι πιο στημένο από τη σχέση των Amigos; Ο Σάκης μου είχε πει ότι τη Μαριαλένα την έβλεπε πάντα σοβαρά και ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδί μαζί της. Εάν βγω έξω ο Λιβάνης μπορεί και να με δείρει. Πριν μπούμε στο Survivor μου είχε πει “να μου την προσέχεις”. Με τον Λιβάνη η Μαριαλένα είχε σχέση ένα μήνα και με τον Σάκη δύο χρόνια. Δεν ξέρω αν ο Λιβάνης θα την περιμένει, θα τον πάρω τηλέφωνο να μου πει. Εγώ βλέπω δυο παιδιά που έχουν σχέση».

«Χάρηκαν όλοι που έφυγε ο Νίκος. Εγώ του είπα στο αυτί “κάτσε να το πάρεις κι ας μην παίξεις ποτέ”. Δεν θα έφευγα ποτέ. Όσο κι αν πείναγα και μου έλειπε η οικογένειά μου. Τον Τζέιμς τον συμπαθούσα πάντα και σαν παίκτης μου άρεσε. Όταν ήταν στις δύσκολές του, μου ζητούσε να του τραγουδήσω για να ηρεμήσει. Στόχος μου δεν ήταν ο τελικός, αλλά να ξεπεράσω το ρεκόρ του Ντάνου. Ο Ντάνος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με έκανε να πιάσω το κινητό μου και να ψηφίσω», πρόσθεσε επίσης ο Τριαντάφυλλος.