Τριαντάφυλλος: «Μετά το Survivor τον Σάκη θα τον παντρέψω είτε με τη Μαριαλένα είτε με άλλη»

Τριαντάφυλλος

"Πολλοί τον κατηγορούν ότι αυτό που κάνει είναι ψεύτικο, ότι δεν αγαπάει την Μαριαλένα" παραδέχθηκε ο Τριαντάφυλλος!

Λίγο πριν την αυλαία στο Survivor στην κάμερα του Love It μίλησε ο Τριαντάφυλλος το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση που επιθυμεί να διατηρήσει με τον Σάκη Κατσούλη μετά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς θέλει να τον παντρέψει!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω πολύ και βλέπω για νικητή τον Σάκη. Έχω πει στη Μαριαλένα ότι θα τη στηρίξω μέχρι εκεί που δεν πάει. Όταν όμως θα βρεθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Σάκη και τη Μαριαλένα, της το έχω πει ότι θα στηρίξω τον Σάκη».

«Πολλοί τον κατηγορούν ότι αυτό που κάνει είναι ψεύτικο, ότι δεν αγαπάει την Μαριαλένα. Είναι λάθος όλοι αυτοί. Απλά ζηλεύουν. Ο Σάκης την αγαπάει πάρα πολύ, ήμουν εκεί πέρα 3μιση μήνες, 24 ώρες το 24ωρο μαζί του. Οπότε δεν μπορεί να ξεγελάσει ένας άνθρωπος εμένα, 44 χρονών, ότι προσποιείται» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor στην μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. «Αν τα παιδιά παντρευτούν, θα τους παντρέψω και αν δεν παντρευτούν πάλι θα παντρέψω τον Σάκη».

Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Ασημακόπουλο…