Τριαντάφυλλος: «Κάποιοι προσπαθούν να με βγάλουν ότι είμαι το κακό παιδί και φταίω»

Τριαντάφυλλος

"Ήταν λάθος που είχε παράπονα γιατί ήμουν ο μόνος εδώ που φώναξα ότι θέλω πολύ να είναι η Ελευθερία στο μαγαζί" δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο και μίλησε για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το σχήμα που ήταν να εμφανιστούν μαζί.

«Πρέπει να απολογούμαι συνέχεια. Εύχομαι να μη γίνει κανένας σεισμός στην Ελλάδα και να πρέπει να απολογηθώ. Κάποιοι προσπαθούν να με βγάλουν ότι είμαι το κακό παιδί και φταίω. Δεν είναι δικό μου το μαγαζί, ούτε έχω πρόβλημα με την Ελευθερία. Την αγαπώ. Θέλω να είμαστε μαζί και η συνεργασία μας ήταν άψογη, σας το επιβεβαιώνω. Τώρα αν οι επιχειρηματίες δεν ήθελαν, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Ήταν λάθος που είχε παράπονα γιατί ήμουν ο μόνος εδώ που φώναξα ότι θέλω πολύ να είναι η Ελευθερία στο μαγαζί. Δεν θέλω να φύγει είπα» είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Δεν φταίω εγώ που δεν θα πάει και στο J2US. Μην πείτε ότι πήρα τον Κοκλώνη τηλέφωνο και είπα μην τους πάρετε» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.