Τριαντάφυλλος: Η Ελευθερία Ελευθερίου βρήκε άλλον, Μάριε την πάτησες»

Τριαντάφυλλος

"H Ελευθερία είναι νούμερο ένα, παιδιά, τέλος" υπογράμμισε ο Τριαντάφυλλος.

Το πρωινό της Τετάρτης μίλησε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Για άλλη μια φορά, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο Survivor All Star και την επιστροφή της Ελευθερίας Ελευθερίου από τον Άγιο Δομίνικο

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «πολύ καλά έκανε και είπε η Ελευθερία πως έβαλε τελεία στη σχέση με τον Μάριο, το ξέρω και γω αυτό. Επίσης, το έχω πει, η Ελευθερία είναι ένα πολύ καλό παιδί και καλή ψυχούλα και συγχωρεί και τα λοιπά. Από εκεί και πέρα για τα ερωτικά τους, τι να κάνω εγώ ρε παιδιά; Και στα ερωτικά τους εγώ θα είμαι μέσα;».

«Κλασική Ελευθερία Ελευθερίου, τι να κάνουμε τώρα. Έτσι την αγαπάμε. Αγάπα, λέει, τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους. Η Ελευθερία βρήκε άλλον, Μάριε την πάτησες! Η Ελευθερία βρήκε άλλον, η Ελευθερία είναι νούμερο ένα, παιδιά, τέλος».

«Είναι μια τόσο όμορφη κοπέλα, πολύ καλό παιδί οπότε γιατί να μην βρει άλλον; Ξέρουμε ότι και με τον Μάριο δεν είχε και κάτι τώρα. Αφού δεν είχε, τελείωσε. Μου μιλάει, μου λέει κάποια πράγματα και η κοπέλα είναι μια χαρά» πρόσθεσε, ακόμα, ο Τριαντάφυλλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.