Τριαντάφυλλος για Βασάλο: «Κάτσε με το 17% και είσαι μια χαρά»

Τριαντάφυλλος

«Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι με είπαν κωλοτούμπα και ότι θα μπω με 10.000 την εβδομάδα. Όχι ρε μάγκα, δεν πάω ούτε με 100.000 το μήνα», λέει ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε από την Αυστραλία και στο αεροδρόμιο τον συνάντησε η Βασιλική Μπασιούρη με την κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Ο τραγουδιστής απάντησε για Μάριο – Καρολίνα, για Βασάλο – Ευρυδίκη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ο ίδιος να μπει στο Survivor.

«Αν έχεις άντρα τον Μπο, δεν το κάνεις αυτό. Είναι το χειρότερο πούλημα. Τι να πουν στο συμβούλιο τα παιδιά; Αισθάνθηκαν άσχημα. Μεγάλα παιδιά είναι ο Μάριος και η Καρολίνα. Δηλαδή θα φταίει ο Σάκης και η Μαριαλένα;», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος είπε στη συνέχεια: «Έχω κάνει πολύ προετοιμασία, αλλά δεν θα πάω λόγω του παιδιού μου. Και με 50.000 δεν πάω. Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι με είπαν κωλοτούμπα και ότι θα μπω με 10.000 την εβδομάδα. Όχι ρε μάγκα, δεν πάω ούτε με 100.000 το μήνα».

Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Κάποια λόγια πονάνε. Ο Κωνσταντίνος το ξεκίνησε αυτό κι εγώ απάντησα. Κάτσε με το 17% και είσαι μια χαρά. Μίλησα με την Ευρυδίκη, τη συμπαθώ και είναι άδικο που έφυγε».