Τριαντάφυλλος για Survivor: «Πώς γίνεται οι παίκτες να γνωρίζουν τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου;»

Μπέττυ Μαγγίρα

Η ανάρτηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο Instagram και η παρέμβασή του στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

Μία ανάρτηση που προκάλεσε ερωτηματικά έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Τριαντάφυλλος. Με αφορμή ένα τραγούδι του γνωστού τράπερ Rack, που σιγοτραγούδησαν ο Ηλίας Μπόγδανος, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σε ένα διάλειμμα του αγώνα ασυλίας στο Survivor, άφησε υπονοούμενα για τους τρόπους επικοινωνίας των παικτών στο reality επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος έγραψε σε στόρι του στο Instagram:

«Λοιπόν αδερφέ μου @Rack.barcode, πες στον κόσμο πότε βγήκε αυτό το τραγούδι; Μιλήσαμε και μου είπες ότι βγήκε πριν 2 μήνες! Λοιπόν ο Μπόγδανος, ο Μάριος και η Στέλλα πού το ξέρουν ρε μάγκες; Άντε γεια ρε! Το τραγούδι είναι πριν 2 μήνες κι αυτοί είναι μέσα 5 μήνες και το ξέρουν;».

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης, καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αποκάλυψε πως στα ξενοδοχεία που φιλοξενούνται οι παίκτες του Survivor, όταν κερδίζουν έπαθλα, διαθέτουν – όπως είναι λογικό – ίντερνετ, με αποτέλεσμα να τους δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν αποσπάσματα εκπομπών στο YouTube ή να ακούσουν μουσική μέσω smart τηλεόρασης.

Λίγο αργότερα, ο Τριαντάφυλλος έκανε «παρέμβαση» στην εκπομπή μέσω βιντεοκλήσης, όπου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να τον δούμε στην κριτική επιτροπή του Fame Story την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Μπορεί να δούμε πράγματα, περιμένετε. Δεν ξέρω τίποτα ακόμα πραγματικά. Θα έρθω από κει στο στούντιο να τα ξεκαθαρίσουμε όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.