Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πρόσεχε τι λες, μου έστειλε μήνυμα να πάω καλεσμένος»

Τριαντάφυλλος

"Αγόρι μου γλυκό, κ@λοτούμπας δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου" σημειώνει ο Τριαντάφυλλος απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ απάντησε και στον Γιώργο Λιάγκα, που μέσα στην εβδομάδα τον χαρακτήρισε «κ@λοτούμπα».

«Μου κάνει εντύπωση που ο κόσμος δεν στήριξε την Ευρυδίκη, είναι μία σταρ του παιχνιδιού και ό,τι ανεβάσει στα social media γίνεται χαμός. Γούσταρα να τη δω μέσα και της το είπα και στο τηλέφωνο» δηλώνει ο Τριαντάφυλλος, ενώ διαψεύδει οποιαδήποτε κόντρα ανάμεσά τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε και για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα, μετά το σχόλιο του δημοσιογράφου προς το πρόσωπό του.

«Ναι ρε φίλε, κ@λοτούμπας είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους ανθρώπους, που τη μια μέρα λένε καλά λόγια για σένα, την επόμενη σε λένε κ@λοτούμπα. Αγόρι μου γλυκό, κ@λοτούμπας δεν ήμουν ποτέ στη ζωή μου και δεν θα πάω στο Survivor με κανένα ποσό, γιατί θέλω να είμαι με το παιδί» απάντησε ο Τριαντάφυλλος, παραδεχόμενος ότι τον πείραξε το σχόλιο που του έκανε.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος έδειξε στον ρεπόρτερ του «Γεια Σου», Ισίδωρο Φίκαρη, το μήνυμα που έλαβε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, για να εμφανιστεί καλεσμένος εκεί. «Δεν κρατάω κακία στον άνθρωπο αλλά πρόσεχε λίγο, αγόρι μου, τι λες. Είσαι μεγαλοδημοσιογράφος, είσαι σε καλό πρωινό» ανέφερε αμέσως μετά.

Τέλος, σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ότι είναι ανοιχτός σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη για μία ενδεχόμενη συμμετοχή στο επόμενο J2US.