Τριαντάφυλλος για Εύη Σαλταφερίδου: «Είναι πολλά τα 5.000 ευρώ για να βγεις και να πεις ότι μαζί τρώγαμε με τον φίλο μου»

Τριαντάφυλλος

«Έχω μιλήσει εγώ με τον Ηλία και μου έχει εξηγήσει ο άνθρωπος ότι έκανε τα πάντα για τα παιδιά αυτά, για τον Μπόγδανο και τη Σαλταφερίδου και τον άφησαν ξεκρέμαστο», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Αιχμές για την Εύη Σαλταφερίδου άφησε σήμερα ο Τριαντάφυλλος, με αφορμή τις δηλώσεις της παίκτριας του Survivor για τον Ηλία Γκότση και την αποβολή του από το ριάλιτι επίβιωσης.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η Εύη Σαλταφερίδου

«Με στεναχωρεί, γιατί τους ξέρω προσωπικά και τους δύο, γιατί ήμασταν στο ίδιο Survivor. Και ξέρω ότι τα παιδιά συνέχισαν να κάνουν παρέα πολύ έντονα και εκτός παιχνιδιού. Ήταν πάρα πολύ δεμένοι, και με τις σχέσεις τους πήγαινα μαζί διακοπές. Και είναι πολύ κρίμα…», είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Ο Τριαντάφυλλος πήρε το λόγο και είπε: «Ναι; Γιατί, Φελίσια; Τα πέντε χιλιάρικα ήταν πάρα πολλά, οπότε στο να βγούμε να πούμε ότι μαζί με τον φίλο μου τα τρώμε, φοβόμαστε να το κάνουμε. Έχω μιλήσει εγώ με τον Ηλία και μου έχει εξηγήσει ο άνθρωπος ότι έκανε τα πάντα για τα παιδιά αυτά, για τον Μπόγδανο και τη Σαλταφερίδου και τον άφησαν ξεκρέμαστο».

Δείτε το απόσπασμα στο 3:08…

Ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε επισής: «Εγώ πιστεύω ότι αν ο Ηλίας Μπόγδανος έβγαινε και έλεγε “εγώ έγραψα τη λίστα” -γιατί το παραδέχτηκε μετά, αφού βγήκε από το παιχνίδι- θα ήταν και ο νικητής του Survivor γιατί θα έβαζε μπροστά τη φιλία. Και αυτό η Ελλάδα θα το εκτιμούσε πάρα πολύ».