Τριαντάφυλλος: «Είχα ζητήσει τη βοήθεια του Ρέμου και δεν μου την είχε δώσει»

«Είχα ανάγκη και νόμιζα ότι ήταν φίλος μου».

Στην κάμερα του Πρωινού και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε ο Τριαντάφυλλος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που έκανε για τον Αντώνη Ρέμο μετά το πρώτο επεισόδιο των Battles. Αποκάλυψε επίσης πως πριν από περίπου εφτά, οχτώ χρόνια είχε ζητήσει βοήθεια από τον γνωστό τραγουδιστή και coach του Voice, αλλά δεν του την είχε δώσει.

«Αγαπάω πάρα πολύ τον Ρέμο, από μικρό παιδί τον αγαπάω. Τραγουδάω τα τραγούδια του παντού, για μένα είναι φοβερή φωνή, είναι απίστευτος. Δεν είπα κάτι κακό για τον Ρέμο. Ο Ρέμος έχει χιούμορ, κάνει χιούμορ και ξέρει ότι είναι για πλάκα αυτό. Παρεξηγήθηκα τώρα και δεν μου αρέσει αυτό. Είπα στον κόσμο ότι ο Ρέμος είναι άσχημος; Όχι, είναι πολύ ωραίος. Είπα ότι είναι κακός τραγουδιστής; Όχι, είναι φωνάρα. Είπα ότι δεν έχει ωραία τραγούδια; Έχει τραγουδάρες. Είπα ότι δεν έχει κόσμο το μαγαζί του; Είναι γεμάτο. Ξέρεις τι είπα; Ότι δεν μοίρασε το τραγούδι δίκαια.

Είχα ζητήσει τη βοήθεια του Ρέμου και δεν μου την είχε δώσει, όταν είχα ανάγκη πριν εφτά, οχτώ χρόνια. Νόμιζα ότι ήταν φίλος μου. Φίλος μου, εννοώ τον ήξερα διαφορετικά τον Ρέμο. Δηλαδή ξεκινήσαμε μαζί και ήταν διαφορετικά και νόμιζα ότι είχα κάποιον άνθρωπο που κάποια στιγμή μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι. Το ίδιο είχε συμβεί και με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Με αυτούς τους δύο. Η Νατάσσα είναι το μωράκι μου, την αγαπάω. Δεν μπορείς να κρατήσει κακία στη Νατάσσα».

https://www.youtube.com/embed/kxL8-NfmDcA