Τριαντάφυλλος: «Δεν πήγα στο Survivor για τα λεφτά, όλοι τα ίδια παίρνουν»

Τριαντάφυλλος

"Πας στοίχημα ότι αν πάω στο All-Star θα βάλω όρο στο συμβόλαιο να μην περάσω από την εκπομπή του Μουτσινά;" δηλώνει ο Τριαντάφυλλος

Αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή «Χαλογέλα και πάλι» έκανε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στον All-star κύκλο του Survivor που αναμένεται τον Ιανουάριο, ενώ έδωσε συνέχεια στην «κόντρα» του με τον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί ποτέ στην εκπομπή του.

«Έχω πει ότι δεν θα πάω στο Survivor λόγω του παιδιού αλλά θα δείξει, είναι δύσκολο και όποιος έχει παιδιά το ξέρει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, ενώ όσον αφορά το χρηματικό ποσό που δίνεται στους συμμετέχοντες σχολίασε: «Σε όλους δίνουν τα ίδια. Δεν πήγα εκεί για τα χρήματα. Είναι καλά τα χρήματα αλλά ήθελα να μάθει ο κόσμος ποιος είναι ο Ντάφυ».

Όσον αφορά τη δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να περάσει από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, σε περίπτωση που υπογράψει με την Acun Medya, ο Τριαντάφυλλος ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά: «Δεν θα πήγαινα ποτέ. Αν πάω στο Survivor, πας στοίχημα ότι θα γράψω στο συμβόλαιο – και θα σου το δείξω – ότι δεν πρόκειται να πάω στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά;».