Τρέλανε τα social media η Thalia – Έβγαλε selfie με… τα πλευρά της σε βάζο!

Δείτε τις φωτογραφίες που σόκαραν

 Η Μεξικανή τραγουδίστρια και ηθοποιός Thalia την οποία το ελληνικό κοινό γνώρισε μέσα από τις σειρές «Μαριμάρ», «Μαρία της γειτονιάς» και Ροζαλίντα προκάλεσε πανικό στα social media όταν ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο δύο φωτογραφιών της στις οποίες μπροστά της είχε ένα βάζο με πλευρά! Η λατίνα τραγουδίστρια έγραψε:

«Σε όλους τους θαυμαστές από τις Φιλιππίνες, ορίστε η απόδειξη. Λατρεύω τα διάσημα πλευρά μου, τα κράτησα πάντα μαζί μου όλα τα χρόνια»

 

Ο λόγος της κίνησης αυτής ήταν τα σχόλια που ακούστηκαν σε εκπομπή σχετικά με το ότι έχει αφαιρέσει τα πλευρά της για να δείχνει πιο λεπτή, φήμη που την ακολουθεί χρόνια…

//www.youtube.com/embed/KaRlpfJucsg

Τότε η Thalia έκανε το παραπάνω ποστ που παρερμηνεύτηκε από τα μπλογκς που έσπευσαν να πουν πως η τραγουδίστρια παραδέχεται την αλήθεια αυτής της φήμης, ενώ προφανώς και έκανε ένα προκλητικό αστείο για τα όσα της καταλογίζουν.

Σήμερα μάλιστα ανέβασε νέο βίντεο να… τρώει τα παϊδάκια της «Σε όλους τους φίλους από τις Φιλιππίνες. Ορίστε τα διάσημα παϊδάκια μου, θέλετε να δοκιμάσετε μερικά;» είπε κλείνοντας το μάτι για όλα τα δημοσιεύματα που έπεσαν στην παγίδα και πίστεψαν πως πρόκειται για πραγματική είδηση…