Τρεις οι κριτές του Final Four! Ανατροπή τελευταίας στιγμής!

Final Four

Απρόσμενη εξέλιξη για το νέο talent show του ΑΝΤ1! Ποιο πρόσωπο μένει εκτός παιχνιδιού;

Μια απρόσμενη -για εμάς, αλλά όχι για την εταιρεία παραγωγής του The Final Four- ανατροπή έγινε πριν από λίγο. Ενώ πριν από λίγες ημέρες, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τα μέλη της κριτικής επιτροπής του νέου μουσικού talent show, The Final Four, πρόσωπα που το καθένα από αυτά είναι κορυφαίο αυτή τη στιγμή στον τομέα του, η βίβλος της εταιρείας παραγωγής Armoza αναγκάζει το κανάλι να κάνει ένα βήμα πίσω και να προχωρήσει σε μια δύσκολη απόφαση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, οι αυστηροί όροι του The Final Four αναφέρουν πως η επιτροπή του talent show πρέπει να είναι τριμελής, κάτι που συμβαίνει άλλωστε σε όλες τις χώρες όπου προβάλλεται με επιτυχία. Ο ΑΝΤ1 θεώρησε, όμως, ότι θα υπήρχε δυνατότητα αλλαγής σε αυτό τον όρο γι’ αυτό και προχώρησε στην ανακοίνωση τεσσάρων ονομάτων. Δυστυχώς, η Armoza δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρέμβαση στους όρους του show, οπότε το κανάλι προχωρά στην αναγκαστική πλέον διακοπή της συνεργασίας του με ένα από τα τέσσερα πρόσωπα της επιτροπής.

Το πρόσωπο αυτό είναι ο Νίκος Μωραϊτης…

Νίκος Μωραΐτης

Την, προφανώς, πολύ δύσκολη αυτή απόφαση πήρε ο σταθμός με γνώμονα να παραμείνουν στις καρέκλες της επιτροπής μόνο τραγουδιστές και τραγουδοποιοί. Έτσι, ο Νίκος Μωραΐτης αποχωρεί και παραμένουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Μιχάλης Κουινέλης.

Νίκος Μωραΐτης

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη για το show…