Τρέιλερ γεμάτο μυστήριο για το True Blood! – Πότε ξεκινά η σειρά;

Βγήκε η ημερομηνία της πρεμιέρας του 7ου κύκλου!

Οι φαν της σειράς περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του 7ου κύκλου, ιδιαιτέρως αφότου έμαθαν πως αυτός ο κύκλος θα είναι και ο τελευταίος. Η περιπέτεια φαντασίας του HBO έδωσε όλα αυτά τα χρόνια στους φαν των βαμπίρ πολύ αίμα, πολύ γυμνό και σεξ αλλά και χαρακτήρες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις έτσι όπως εξελισσονται μέσα στα χρόνια.

Η σειρά λοιπόν όπως μάθαμε πριν από μερικές ημέρες ξεκινά για τελευταία φορά στις 22 Ιουνίου και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει ήδη το πρώτο teaser που είναι γυρισμένο θα έλεγε κανείς στον φυσικό χώρο της ιστορίας αυτής… ένα νεκροταφείο. Ανάμεσα σε όλους τους απρόσμενα και βίαια χαμένους πρωταγωνιστές της σειράς, πάνω στην τελευταία ταφόπλακα συναντούμε και το «True Blood» με ημερομηνία γέννησης και θανάτου 2008-2014.

Και μπορεί οι δημιουργοί να βρήκαν αυτό τον ευρυματικό τρόπο για να διαδώσουν ότι η σειρά ολοκληρώνεται με αυτό τον κύκλο, όμως όπως θα θυμάστε το τέλος του προηγούμενου κύκλου μας άφησε με ένα μεγάλο ερωτηματικό για το αν πέθανε ο Έρικ… 

Ας ελπίσουμε ο τελευταίος κύκλος της σειράς να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να λύσει όλες μας τις απορίες!

Δείτε το trailer: