Travel Guide…Πλανήτης Ντουμπάι

Αποτελεί όχι απλά ένα, αλλά το διασημότερο από τα 7 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ντουμπάι είναι σήμερα η αδιαπραγμάτευτη πόλη του μέλλοντος.

Εδώ είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 7 αστέρων στον κόσμο, εδώ και ο ψηλότερος ουρανοξύστης του κόσμου, εδώ το μεγαλύτερο τεχνητό νησί της γης κι εδώ το πολυπληθέστερο εμπορικό κέντρο του πλανήτη μας.
 Αυτή την Κυριακή 3 Μαΐου το TRAVEL GUIDE μας ταξιδεύει στις πρωτιές αυτής της τόσο ξεχωριστής πόλης του κόσμου, του συναρπαστικού Ντουμπάι.

 Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ξεναγεί στην πλωτή Βενετία της Ανατολής, την ξεχωριστή περιοχή Madinat Jumeirah του Ντουμπάι και μας καλωσορίζει στις 1000+1 νύχτες της νεοσύστατης μαρίνας του Ντουμπάι περικυκλωμένη από τους πιο high tech ουρανοξύστες. Ακολουθεί σαφάρι στην έρημο, ηλιοβασίλεμα για μεγαλειώδεις ζωγράφους, δείπνο με αραβικά εδέσματα, σαγηνευτικό belly dance και μία ξεχωριστή περιήγηση στην έρημο μετά τα μεσάνυχτα κάτω από τον έναστρο ουρανό.  Για 1η φορά στην ελληνική τηλεόραση απολαμβάνουμε με την κάμερα της εκπομπής τη θέα από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Burj Khalifa, ενώ τον τελευταίο λόγο έχει το εντυπωσιακότερο σιντριβάνι του κόσμου, ένα υπερθέαμα νερού και μουσικής.

Τόσα πολλά και άλλα περισσότερα γιατί ο πλανήτης Ντουμπάι τα έχει όλα. Συντονιστείτε την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο E TV