Τραϊάνα Ανανία: Απίστευτη ατάκα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο! Άναυδος ο Αρναούτογλου…

Τραϊάνα Ανανία

«Κάποιοι δεν ξέρουν τη συνέχεια των μηνυμάτων αυτών γιατί δεν την έβγαλα. Υπήρξε συνέχεια σε αυτό το πράγμα…»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν η Τραϊάνα Ανανία, η οποία όπως ήταν φυσικό απάντησε και για το θέμα που δημιουργήθηκε πριν λίγο καιρό με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια τόνισε πως θίχτηκε επειδή ο ποδοσφαιριστής την μπλόκαρε στο Instagram, με τον Αρναούτογλου να μένει άναυδος με αυτό που άκουγε.

«Κάποιοι δεν ξέρουν τη συνέχεια των μηνυμάτων αυτών γιατί δεν την έβγαλα. Υπήρξε συνέχεια σε αυτό το πράγμα. Το να ξυπνάω εγώ στις 2 το μεσημέρι να βλέπω ένα μήνυμα σαν με ξέρει αυτός και σαν να περνούσαμε το βράδυ ώρα μαζί, δεν το δέχομαι. Με ακολούθησε αυτός στο Instagram και τον ακολούθησα κι εγώ, και μου έστειλε μήνυμα. Υπήρξε συνέχεια στα μηνύματα… Αυτός με μπλόκαρε όταν εγώ του είπα ότι δεν γνωριζόμαστε.

Μου έστειλε αυτό το ειρωνικό μήνυμα και με μπλόκαρε. Στον κόσμο του Instagram και στο πώς κάνουμε διάλογο στο Instagram, η ειρωνεία και το μπλοκ εμένα προσωπικά με θίγει. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος σε κάνει follow και του στέλνεις μετά εσύ μια απάντηση στην προσέγγισή του, να σε ειρωνευτεί και να σε μπλοκάρει», είπε μεταξύ άλλων η Τραϊάνα Ανανία.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!