Τραγουδίστρια του The Voice για τον χωρισμό της με τον Λούκα Γιώρκα: «Τον λόγο τον έμαθα λίγο περίεργα…»

«Έχω περάσει διάφορα τον τελευταίο καιρό και...»

Η Χριστίνα Μηλιού την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Talent Show του ANT1 The Voice μιλάει για τη σχέση της με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα, αλλά και πως ήρθε ο χωρισμός τους ενώ εκείνη βρισκόταν στο παιχνίδι…

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο Λούκας όπως έχουν δει όλοι έχει κάποια σχέση αυτή τη στιγμή και θα ήταν λίγο άσχημο να κάτσω να συζητήσω τι είχα ή τι δεν είχα. Το έμαθα όπως το μάθατε όλοι, από περιοδικά και τηλεοράσεις για τη σχέση του και ας μείνουμε εκεί. Το έμαθα όταν ήμουν στο παιχνίδι, λίγο πριν κοπώ στα battles.

Ο χωρισμός έρχεται όπως έρχεται παντού, δηλαδή μιλάμε, Σπύρο είμαστε μαζί, Σπύρο χωρίζουμε. Το λόγο του χωρισμού έμαθα λίγο περίεργα, αν θες να στο πω έτσι. Είμαστε άνθρωποι και περνάμε δύσκολα σε κάποιες καταστάσεις. Το να τα εκθέτουμε προς τα έξω ίσως μετά να κάνει κακό σε εμένα. Έχω περάσει διάφορα τον τελευταίο καιρό και δε θέλω απλά να τα συζητάω. Δε θεωρώ ότι φταίει το τρίτο πρόσωπο, αν ο άλλος ανοίξει την πόρτα, όποιος θέλει μπαίνει. Έτσι είναι οι σχέσεις.»

Δείτε όσα είπε στο Μελέτησε το:

//www.youtube.com/embed/cTU4ZqKuRjQ

Διαβάστε ακόμα:
Έλενα Ράπτη: Τι θα απαντήσει αν της γίνει πρόταση γάμου;

Η Έλενα Ράπτη απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα για τον Λούκα Γιώρκα